0 Resultaten
Terug
24 april 2012

‘GEZEKERD’ grenzen verleggen

Positieve boodschappen zijn in tijden van crisis een absolute noodzaak om het roer te kunnen omgooien en weer te leren denken in kansen. Wie over de ‘rand durft te stappen’ zal worden beloond. Juist in tijden van crisis. De juiste zekerheidslijnen zijn hierbij belangrijk.

Guitjens Verzekeringen & Risicobeheer nodigt u uit om, in samenwerking met WTC Eindhoven / Young Professionals en de Koninklijke Landmacht, met ruim 100 ondernemende collega’s te gaan abseilen van het Klokgebouw in Eindhoven. Veel ondernemende collega’s zullen letterlijk ‘over de rand stappen’ op 10 mei en een avontuur aangaan. Wij zorgen op deze dag voor de juiste ‘zekerheidslijnen’, zoals dat van ons mag verwachten.

Tjeerd den Boer, eigenaar van Business Impact Training, spreekt deze avond over zijn ervaringen met ‘Grenzen Verleggen’. Door zijn functie als First Luitenant van the Royal Netherlands Marine Corps heeft Tjeerd vele personen overtuigd om over de rand te stappen.

Via de volgende link kunt u terecht voor meer informatie of aanmelden voor ‘Gezekerd’ grenzen verleggen: www.guitjens.nl/evenementen/aanmelden/