Resultaten
Terug
ma 15 feb

Art Eindhoven 2016

Veelzijdige verrassende kunst

Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, installaties, foto's en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken. 
Veel werken zullen verrassen. Door de fraaie composities. Door de onderwerpkeuzes. Door de prachtig toegepaste technieken. Door de geraffineerde uitwerkingen van de onderwerpen. Kortom, door de veelheid en de gevarieerdheid. 
Bezoekers hebben ook gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars zelf. Zij vertellen graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. Dat wordt genieten van hun werken en van hun gedrevenheid en ideeën.

Art Eindhoven vindt plaats op zaterdag 16 en zondag 17 april 2016 in het Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Art Eindhoven is op beide dagen open van 12.00 tot 17.30 uur.

Voor meer informatie en kortingskaarten: 
www.arteindhoven.nl