Resultaten
Terug
ma 05 sep

Tributeland brengt beste tribute bands van Europa naar Klokgebouw

Op zondag 20 november 2016 zal in het Klokgebouw de eerste editie plaatsvinden van Tributeland. Tot in perfectie spelen de bands op dit spiksplinternieuwe evenement de muziek van grote bekende bands na.

Onder andere tribute bands van AC/DC, U2, Muse, Queen en Metallica komen naar Eindhoven. De voorverkoop van Tributeland is reeds begonnen. De eerste 500 tickets zijn te koop voor het Earlybird bedrag van slechts € 15. Reguliere tickets kosten vervolgens € 20. De kaartverkoop vindt plaats via ticketmaster.nl.

Verspreid over twee podia worden de beste tribute bands van Europa, met als focus rockmuziek van de jaren ‘70 tot nu, aangevuld met het beste van eigen bodem. Zo kan de liefhebber van hardrock/metal uit de jaren ‘70-‘80 genieten van tribute bands van AC/DC, Guns N’ Roses en Metallica, maar komt tevens de liefhebber van (classic) rock uit die tijd ruimschoots aan z’n trekken met tributes to CCR, U2 en bijvoorbeeld een geweldige tribute to Queen uit Italië. Natuurlijk worden ook fans van de rockjaren ‘90 en ‘00 niet vergeten; zij  worden bediend met tributes to Pearl Jam, Muse, Editors en Live.

Tot in perfectie spelen de bands op dit spiksplinternieuwe evenement de muziek van grote bekende bands na.

Line–up tot nu toe:
AC/DC by AC/DC UK
Metallica by Imitallica
Guns N’ Roses by Ultimate Guns N’ Roses
Pearl Jam by Once
CCR by Callahan Clearwater Revival
Queen by Vipers
Muse by Musest
U2 by Crystal Dream
Editors by reEditors
Live by Simple Creed

Info & Tickets
Early bird: €15,00 (excl. servicekosten).
Regulier ticket: €20,00 (excl. servicekosten).
Verkoop via: www.ticketmaster.nl
Meer info: www.tributeland.nl