Resultaten
Terug
ma 02 mei

FeelGood Market 15 mei

Op 15 mei zal het weer een lekker feestje worden tijdens te FeelGood Market. Op het programma staan deze keer twee super acts! 

Dramali
Laat de zon maar doorkomen! Dramali speelt een mix van swingende jazz-afro beat, zeer Malinees… met een funky Groove en veel ruimte voor improvisatie. Kenmerkt door de bezwerende lijnen van de n’goni, een stuwende ritmesectie, speels en dan weer opzwepend: De ontwapenende zang van Dra, de interactie met het publiek en het enthousiasme van de muzikanten doen de rest… Dramali is een band waar je op terug blijft komen.

Smal Water
Smal Water maakt vuige dixie delta country blues. Dat is wat ze maken. Teksten in hun moerstaal over ongepolijste zaken; liefde, angst, feesten en alleen zijn. De voetstampende Smal op zijn brullende snaren. Water met zijn opzwepende ritme en euforische melodieën. Je wordt haast gedwongen te luisteren. Je voeten tappen mee op het ritme, of je het wil of niet.

Workshops en entertainment
Graffiti, Kindercoaching, Super bellen blazen, Gezichtsbehandeling, Massage, Wafels versieren, Gratis Kinder knutsel plein, Paranormaal gesprek, Kleuren, Drukpunt massage tegen pijn, Energetische behandeling, Henna Art, Kundalini Yoga, Tai Chi, Voedingsadvies, Proeverijen, Demonstraties, Schminken door Flow Free, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Sjoelen, Springkussen, Relaxen op een zitzak.