Resultaten
Terug
wo 17 feb

Megaparty '90s Dance XL' in het Klokgebouw

Op vrijdag 22 april a.s. gaat het Klokgebouw 25 jaar terug in de tijd. Bestemming: de jaren 90, waarin de Dance hoogtij vierde! 90s Dance XL brengt een unieke 90s totaalbeleving van internationale allure.

Spectaculaire optredens van topartiesten als 2 Unlimited, Snap!, Vengaboys, DJ Jean e.a. zullen je weer laten dansen op de aanstekelijke beats van hun ultieme hits. Tel daarbij op een XL podium, XL lichtshow, XL beeldschermen, XL special effects, sexy danseressen en de prachtig ingerichte zalen van het Klokgebouw en moeiteloos beleef je opnieuw de Dance-hype van de jaren 90! DJ Silvan Stoet, o.a. DJ van Radio Veronica, zal naast een optreden als DJ, ook deze eerste 90s Dance XL hosten.

Aanvang
Het Klokgebouw, gaat om 20.00 uur open en het spetterende Dance-feest begint om 21.00 uur.

Verkoop
Tickets in de voorverkoop € 25,-. Early bird tickets tot 1 maart a.s. voor € 19,90 via www.dancexl.com en www.ticketmaster.nl

Line-up

2 Unlimited
2 Unlimited veroverde de wereld in de jaren 90 en scoorde een onafgebroken serie van 16 wereldhits als No Limit, Twilight Zone, Jump For Joy, Maximum Overdrive en Get Ready For This. Met ruim 20 miljoen verkochte cd’s en gold en platinum awards in meer dan 100 landen en 3 World Music Awards voor ‘Best-selling artist of the year!’ is 2 Unlimited het meest succesvolle export product van de 90s.

Snap!
Van Snap’s 1990 debuut album ‘World Power’ zijn wereldwijd meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht en is daarmee een van de meest succesvolle dance albums ooit! Niet alleen mega hit The Power maar ook wereldhits als Ooops Up, Cult Of Snap en Mary Had A Little Boy komen van dit album. Met Rhythm Is A Dancer scoorde Snap! de best verkochte single van 1992 met #1 posities in de hitlijsten van o.a. Engeland en Duitsland.

Vengaboys
We Like To Party, Boom Boom Boom Boom en We’re Going To Ibiza zijn slechts enkele van de vele internationale hits die Vengaboys vanaf de jaren 90 wist te scoren. Op dit moment is de populaire Party Dance-act bezig met een Europese tour en staat met het nummer Supergeil weer hoog in de diverse hitlijsten. De bandleden - matroos Robin Pors, armygirl Kim Sasabone, doll Denise van Rijswijk en cowboy Donny Latupeirissa zijn er klaar voor: ‘We Like To Party at 90s Dance XL!’.

DJ Jean
DJ Jean heeft zijn sporen dik verdiend in de nationale en internationale club scene. Door zijn rebelse levenswijze en gepassioneerde benadering, door velen geroemd, bereikte hij al snel de ster-status. Overladen met o.a. de SENA Award, TMF Awards en de Silver Star Dance Award in de UK werd DJ Jean ook door het publiek veelvuldig gekozen tot BEST CLUB DJ. Ook tijdens zijn optreden op 90s Dance XL zal DJ Jean zijn faam meer dan waar maken.

DJ & host Silvan Stoet
DJ Silvan Stoet heeft een enorme populariteit opgebouwd met zijn optredens als resident DJ van het Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen in Japan, Australië, Salt Lake City, Griekenland en de Oud & Nieuw feesten op het Museumplein in Amsterdam. Hij is elke zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur te horen op Radio Veronica en iedere zaterdag vanaf 20.00 uur tijdens Veronica’s Drive-In Show. Naast zijn optreden als DJ is Silvan ook de host van deze eerste editie van 90s Dance XL.