Resultaten
Terug
di 15 mrt

Nationale straatvoetbaldag op Strijp-S

Op 5 mei 2016 wordt de Nationale Straatvoetbaldag georganiseerd op Strijp-S.

Tijdens de Nationale Straatvoetbaldag worden de voorrondes gehouden van de Nederlandse Straatvoetbal kampioenschappen.De voorrondes in Eindhoven worden gehouden op het terrein van Strijp-S en worden versterkt door allerlei verschillende activiteiten voor jong en oud.

Het toernooi zal plaats vinden in drie groepen. De eerst groep zal starten om 11.00 uur en de laatste groep zal eindigen om 20.00 uur. Het exacte tijdsschema zal later bekend worden gemaakt. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus wil je verzekerd zijn van deelname: ben snel en schrijf je in.

Aanmelden kan via www.svbn.nl. Deelname is gratis!

Informatie Straatvoetbaltoernooi 
Een team bestaat uit minimaal 5 personen. Ieder team moet een begeleider meenemen die minimaal 20 jaar oud is. We hebben een toernooi in drie verschillende leeftijdscategorieën:

12 t/m 14 jaar 
15 t/m 17 jaar
18+ 

Andere activiteiten 
Naast het straatvoetbaltoernooi zullen er allerlei andere activiteiten te doen zijn zoals een survival parcours, the big jump, workshops van E-moves en nog veel meer. De komende weken zal steeds meer bekend gemaakt worden over de invulling van dit sportieve festijn.

Er is voor ieder wat wils dus vergeet natuurlijk niet al je vrienden en familie uit te nodigen!