Resultaten
Terug
ma 25 jul

Vierde editie WE ARE ELECTRIC in het Klokgebouw

Terwijl de zomer zich zo nu en dan van zijn beste kant laat zien wordt er alweer volop gewerkt aan de nieuwe (vierde) binneneditie van WE ARE ELECTRIC die op zaterdag 12 november van 20.00 uur tot 7.00 uur in het Eindhovense Klokgebouw zal plaatsvinden.

De eerste namen voor dit ‘cutting edge’ dancefestival worden spoedig aangekondigd. Geheel in de traditie van de drie vorige Klokgebouwedities -waar internationaal gerenommeerde (live)acts als The Bloody Beetroots, Pendulum, 2manydjs, Major Lazer, Netsky, Tchami, Rudimental en Gesaffelstein optraden- zal ook de vierde editie van WE ARE ELECTRIC opnieuw een onweerstaanbaar en spannend programma bieden met internationale grootheden, nationale helden en vooruitstrevende acts.

WE ARE ELECTRIC kent ook dit jaar weer drie verkoopfasen. Zaterdag 23 juli zijn de voordelige en gelimiteerde Early Birdtickets (€ 32,50) in de verkoop gegaan. Daarna de eveneens gelimiteerde Regular tickets (€ 37,50) en voor de late beslissers tenslotte nog Late tickets (€ 42,50). Om het de bezoekers extra gemakkelijk te maken zijn dit jaar voor het eerst ook zogeheten losse Token tickets verkrijgbaar. Toegang alleen voor bezoekers van 18 jaar of ouder. 

Tickets
Early Birdtickets: € 32,50 (exclusief servicekosten €  2,50)
Regular tickets: € 37,50 (exclusief servicekosten €  2,50)
Late tickets: € 42,50 (exclusief servicekosten €  2,50)
Token tickets: € 25,- (voor 10 consumptiemunten)
Token tickets: € 30,- + € 5,- borg (voor 10 consumptiemunten + kluisje)

Tickets voor WE ARE ELECTRIC zijn online verkrijgbaar via www.we-are-electric.nl