Resultaten
Terug
di 19 jan

Philharmonie Zuidnederland speelt Spicy Classics

Spicy Classics: grab a bite of music! Een explosieve klankencocktail on stage in een ongedwongen setting: dat is Spicy Classics. Een innovatieve, avontuurlijke concertformule voor studenten en jongvolwassenen. Als ‘nieuwe klassieker' staat philharmonie zuidnederland voor een eigentijdse upgrade van klassieke muziek. Dompel je onder in een bizarre maar magische cultsfeer. Raak vervoerd door de reikwijdte van de mannelijke stem, de barokke pracht en de popopera van de jaren 80.

Deze tweede editie van Spicy Classics staat volledig in het teken van Music & Light. Te midden van het spectaculaire lichtontwerp van Blauwe Uur, luister je met een drankje in je hand naar countertenor en performer Daniel Gloger en zijn vertolking van de 18e-eeuwse meesterwerken uit Händels Rinaldo en Olga Neuwirths Hommage à Klaus Nomi, het cultidool uit de jaren 80. Alsof David Bowie, Kraftwerk en Monteverdi samenkomen. Een avond die vraagt om lang naborrelen.

Voor meer informatie, kijk op www.spicyclassics.nl ofwww.facebook.com/phil.zuid

Kaartverkoop: www.muziekgebouweindhoven.nl

Op de avond zelf vindt de kaartverkoop bij het Klokgebouw Hal-C plaats tegen contante betaling, er kan helaas niet gepind worden.

20:30 uur: concert € 7,50

21:30 uur: borrel

philharmonie zuidnederland

Karel Deseure – Dirigent

Daniel Gloger – Countertenor

Blauwe Uur – Lichtkunstenaar