Resultaten
Terug
za 15 okt

Snakepit, een hardcore feest als nooit tevoren

Een bijzondere samenwerking is geboren zodra twee enorme evenenmentenorganisaties uit de hardcore scene de handen ineen sloegen om een Uptempo Hardcore feest te organiseren als nooit tevoren. Let wel, dit spektakel is enkel voor de ‘hardest of hearts’.

Georganiseerd door Art of Dance en b2s, gaat dit evenement de wereld in onder de naam Snakepit en zal zeker indruk gaan maken op zelfs de zwaarste hardcorefanaten. Met het Klokgebouw als locatie, zal Snakepit de place to be zijn voor Uptempo, Dark, Terror en Frenchcore liefhebbers.

Jouw ‘need for speed’ zal getemd worden door de beste pioniers in snelle hardcore te laten draaien op meerdere podia. Denk aan Partyraiser, F.Noize, Angerfist, Destructive Tendencies, Dr. Peacock, Andy the Core, The Sickest Squad, Drokz, Hardbouncer, Lady Dammage en Spitnoise. 

Als kers op de taart zal Snakepit de nieuwe live-act van Partyraiser en F.Noize presenteren, die het Klokgebouw zal doen beven. Heb je dus zin in high speed hardcore, zet 10 december maar alvast in je agenda.