Resultaten
Terug
do 24 mrt

Tweede Podium Klok Rock Orange

Het gratis toegankelijke Koningsdagfestival Klok Rock Orange op Strijp-S in Eindhoven dat op woensdag 27 april voor de zesde keer plaatsvindt met onder meer Navarone, Death Alley, Dave Vermeulen & Voltage en Agitator, wordt vanaf dit jaar voortaan zónder mede-oprichter en gastheer Peter Pan Speedrock georganiseerd. Omdat ’s lands meest iconische rockband op zaterdag 26 november 2016 definitief een punt achter zijn indrukwekkende carrière zal zetten middels een allerlaatste show ooit (in de Effenaar Eindhoven), puilt de overvolle agenda van het rocktrio de rest van het jaar uit met talloze optredens in binnen- en buitenland. 

 

“Hoe gaaf ons eigen feestje Klok Rock Orange ook is, we hebben er dit jaar simpelweg geen tijd voor en dragen de organisatie daarom over aan de enthousiaste jonge honden van het Brabantse Eurosjopperfestival”, licht frontman Peter van Elderen namens Peter Pan Speedrock toe. “Dat toffe festival in Lierop bestaat sinds 2003 en heeft een uitstekende naam opgebouwd dus we durven Klok Rock Orange met een gerust hart aan deze nieuwe generatie over te laten. Dat betekent dus dat we ons dit jaar nergens mee bemoeien en ook niet zullen optreden. We gaan gewoon in het gras liggen met een pilsje erbij. Dat is ook wel eens fijn!”

Het Eurosjopper-team zal vanaf dit jaar samen met Paaspop Events Klok Rock Orange realiseren. “Dit te gekke festival gaat een mooie zesde editie beleven”, vertelt Joop Soree bij monde van Paaspop Events. “Weer op diezelfde perfecte locatie op Strijp-S; weer gratis, met een grote overdekte tent en met een muzikaal programma waarbij de nadruk op rock & gitaren ligt, al zal er ook ruimte zijn voor minder heftige acts.” Koert van Lieshout (Paaspop Events en Eurosjopper) vult aan: “Dit jaar komt de Eurosjopper stage er dus als tweede podium bij. Hier zullen bands optreden die tijdens eerdere edities van Eurosjopper de smaakmakers waren.”