Resultaten
Terug
wo 07 sep

18 september: FeelGood Market met vakantievibes

Heb je ook zo'n zin in een eindeloze vakantie? Of heimwee naar het relaxte gevoel daarvan? Kom gezellig naar de FeelGood Market op 18 september! Altijd goed voor dat vakantiegevoel, wat ontspanning, lekker eten en drinken, inspiratie en een leuke middag! Uiteraard gratis, op het Ketelhuisplein te Strijp-S.

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit voor het hele gezin met heel veel mooie en originele producten, workshops (vooral veel voor kinderen), fijne live muziek en super veel lekkere en aparte (bio) hapjes. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten. Everything to make you FeelGood! 

Muziek programma
Ook deze zondag staat er weer een bomvol programma voor je klaar. Tollak, een heerlijke mix van funk, soulvolle blues en R&B is deze maand van de partij. Tollak tourde met artiesten als Michael McDonald, Seal en Andrea Bocelli en droeg bij aan opnames van artiesten als Earth Wind and Fire en Billy Idol. Met zijn geweldige mondharmonica en loepzuivere stem brengt hij elk publiek in vervoering. Verder kun je genieten van de akoestische rock van Walk the Vehicle

Workshops en entertainment
Het is eigenlijk teveel om op te noemen, maar we gaan het toch proberen! Stempels maken, Massage, Henna Art, Touch of Matrix, Super bellen blazen, Schminken door Flow Free, Klankconcert, Hondenfluisteraar, Springkussen, Reading, Healing, Stoelmassage, Gezichtsbehandeling, Gratis Kinder Knutsel plein, Tai Chi, Voedingsadvies, Proeverijen, Demonstraties, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Sjoelen... en natururlijk relaxen.

Waar: Ketelhuisplein 1, Strijp-S, 5617 AE Eindhoven
Wanneer: 18 september 2016 12:00-18:00
Entree: Gratis entree!