Resultaten
Terug
wo 26 okt

Waar ben jij te vinden tijdens We Are Electric?

Over ruim twee weken vindt de vierde indooreditie van We Are Electric weer plaats. Op zaterdag 12 november staan maar liefst 19 acts geprogrammeerd van 21:00 tot 07:00 uur in het monumentale Klokgebouw in Eindhoven. Het volledige programma met onder meer Boys Noize, Chase & Status (DJ set & Rage), Weval, Pendulum (DJ set & Verse), Dave Clark en Detroit Swindle is samen met de timetable en plattegrond nu te bekijken op www.we-are-electric.nl of als mobile app.

De drie zalen van de voormalige Philipsfabriek op Strijp-S vormen het decor voor We Are Electric Klokgebouw. Geheel in lijn met de drie eerdere uitverkochte Klokgebouwedities brengt ook deze editie een mix van een aantrekkelijke ticketprijs, overdonderende audiovisuele effecten en een internationale programmering die niet in één hokje te vangen is. Van gevestigde namen tot de allernieuwste (live)acts, van uk beats tot electro en van trap/hiphop tot techno.

De Magnetic stage, een van de twee hoofdzalen waar het festival tot 07:00 doorgaat, is met een hoog bassgehalte een waardige tegenhanger voor de overige podia waar vooral techno en house centraal staan. In de Ecstatic stage is de (live)spanning direct vanaf het begin om 21:00 uur voelbaar met optredens van o.a. Boys Noize, Dave Clarke en Weval. Het Bossche (deep)house collectief Losjes presenteert dit jaar de Electric stage waar onder meer Detroit Swindle, Carlos Valdes en William Djoko geprogrammeerd staan.