Resultaten
Terug
wo 05 okt

Zondag 16 oktober: FeelGood Market

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit (voor het hele gezin) met heel veel mooie, handgemaakte en originele producten, workshops, fijne live muziek en super veel lekkere en aparte (bio) hapjes vanuit de hele wereld. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten.

Everything to make you FeelGood!

Muziek:

In My Tree: In My Tree In My Tree is een band uit Oss, Noord Brabant. Begonnen als een songwriting duo, maar inmiddels uitgegroeid tot een zeskoppige band. De songs zijn te omschrijven als eerlijk en ambachtelijk, met roots in de country, folk en blues hoek. Americana is een goede samenvatting van het geheel.

Ernix & Zo: Ernix & Zo speelt NederRoots, een bruisende, Nederlandstalige mix van rockabilly, rock & roll, blues, country, swing, jazz, reggae en latin. Nagenoeg alles is eigen werk en wordt meerstemmig gezongen. Hierdoor heeft Ernix & Zo een unieke en herkenbare sound.

Workshops en entertainment:

Middeleeuws straattheater, Stoelmassage, Super bellen blazen, Kinderyoga, Stempels maken, Demo meubels pimpen met Milkpaint, Gezichtsbehandeling, Gratis Kinder knutsel plein, HondenLuisteraar, intuïtieve tekeningen, Paranormaal gesprek, Energetische behandeling, Henna Art, Tai Chi, Voedingsadvies, Proeverijen, Demonstraties, Schminken door Flow Free, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Springkussen, Relaxen.