Resultaten
Pop

80's 90's 00's Radio Party

Terug

Zaterdag 11 januari 2020 is het feest der feesten weer terug in het Klokgebouw in Eindhoven. Voor velen is de 80’s 90's & 00’s Radio Party een vaste aantekening in de agenda en dit staat bekend als een jaarlijkse reünie. Ben je een keer naar een 80’s 90 & 00’s Radio Party geweest dan is de kans groot dat je jaar na jaar terug blijft komen.

Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan de teaser!

https://youtu.be/eofRdGepfsU

Deze keer stappen we met jullie in een levensgrote tijdmachine. Kom, laten we samen terug gaan in de tijd en ‘Remember The Time’. 

De tijdmachine reist door drie decennia, ieder decennium heeft een eigen area. Van de jaren 80 tot de 00’s. Per area waan je jezelf in een ander tijdperk. Van beenwarmers, schoudervullingen, leggings, zweetbandjes, getoupeerde haren, dikke strepen eyeliner tot tuinbroeken, naveltruitjes en de meest oogverblindende fluorescerende neonkleuren!

Aankleding en entertainment geheel in stijl, hysterische neonkleuren, glow in de dark, spectaculair licht en geluid, sfeer en gezelligheid! We gaan er vooral voor zorgen dat jullie de tijd van toen opnieuw zullen ervaren en herinneren. Tijdens de ‘Remember The Time’ editie is niks gek genoeg!

80’S AREA

De lekkerste danceable hits uit de 80's waar natuurlijk de verlichte dansvloer, spiegelbollen en Rubik’s Cubes niet kunnen ontbreken. Een flinke bus haarlak, een kam, omhoog dat haar en gaan!

90'S AREA

Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige herinneringen en hits uit de 90's. Flippo's, Tamagotchi’s, Hyves, de Samsung klaptelefoon en niet te vergeten: MSN! ...Baby One More - Remember The – Time

00’S AREA

Had jij je slaapkamer ook vol hangen met Glow in The Dark sterren? Laten we dit voor één avondje weer herbeleven! Muziek luisteren op je Ipod hoeft deze avond ook niet, al jouw favoriete Ipod hits uit de jaren 00’s, draaien wij de hele avond voluit! 

FOODAREA

Uiteraard ontbreekt ook onze foodcorner niet dus wil je even uitblazen en bijtanken dan kun je terecht in onze gezellige foodarea.

DON’T FORGET

Noteer: zaterdag 11 januari, Klokgebouw Eindhoven. De hele avond de beste, de lekkerste en meest swingende floorfillers in een niet te vergeten sfeertje. Stilstaan is onmogelijk!

De 80's 90's & 00's Radio Party is powered by Radio 10 Brabant.