Resultaten
Pop

80's, 90's & 00's Radio Party

Terug

Komende editie wordt wederom een spektakel, met deze keer een zeer speciale vernieuwing: Een extra mega vette 00's area! Dat betekent nog meer entertainment, spectaculair licht en geluid, sfeer, gezelligheid en vooral feest!  Voor velen is de 80’s 90's & 00’s Radio Party een vaste aantekening in de agenda en dit staat bekend als een jaarlijkse reünie. Ben je een keer naar een 80’s 90 & 00’s Radio Party geweest dan is de kans groot dat je jaar na jaar terug blijft komen.

80'S AREA
De lekkerste danceable hits uit de 80's waar natuurlijk de verlichte dansvloer en spiegelbollen niet ontbreken. Hup op de dansvloer en gaaaaan!

90'S AREA
Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits uit de 90's. Los gaan in een ongedwongen sfeer!

00'S AREA NIEUW!!!
Een complete extra area met alleen de beste hits uit de zeroes. Herbeleef de 00's met de dikste hits van het vorig decennium!

FOODAREA: Uiteraard ontbreekt ook onze foodcorner niet dus wil je even uitblazen en bijtanken dan kun je terecht in onze gezellige foodarea. 

Noteren dus; zaterdag 12 januari, Klokgebouw Eindhoven. De hele avond de beste, de lekkerste en meest swingende floorfillers in een niet te vergeten sfeertje. Stilstaan is onmogelijk!
 
De 80's 90's & 00's Radio Party is powered by Radio 8FM.