Resultaten

QUEEN-S

Terug

Na het eerste succes van het Dommelvalei & Klok Rock Orange vorig jaar is er nu tijdens Koninginnedag een breed scala aan activiteiten op Strijp-S.

Peter Pan Speedrock presenteert

Klok Rock Orange

Behalve dat het festivalterrein ten opzichte van vorig jaar een kwartslag gedraaid wordt, blijft het recept van Klok Rock Orange op Koninginnedag nagenoeg ongewijzigd. Om 11 uur 's ochtends het openingssalvo, wederom tien bands op het affiche, de hotrodders van Trashers C.C. stallen hun stijlvolle bolides nog eens uit en om 23:00 uur klinkt het slotakkoord.

Er zijn al vijf namen van formaat bekend. Naast gastheren Peter Pan Speedrock en de tot huisband benoemde rockers Bang Bang Bazooka, laten stoner-helden Candybar Planet de broekspijpen wapperen, brengt ska-ster Mark Foggo iedereen in beweging én komen de Eindhovense hardcore-veteranen van Violation Of Trust langs voor een reünie-optreden.

www.klokrockorange.nl

Dommelvallei
presenteert

PACT Festival 2K12

Eindhoven heeft iets met elektronische muziek en dat zie, hoor en voel je op PACT Festival. Net als vorig jaar vindt Eindhovens’, volgens ingewijden, allergezelligste Koninginnedagfeest, weer plaats op Strijp-S. Drie podia, met techno, dubstep, drum’nbass en nog veel meer elektronisch lekkers, vormen het decor voor een keur aan Eindhovense artiesten en kunstenaars en (inter)nationale gasten. En, weer of geen weer, een feest zal het zijn, want als het klimaat wat minder vriendelijk is verhuist PACT Festival naar de hallen van het Klokgebouw.

PACT Festival 2K12, van 12.00 tot 23.00 uur, met o.a.: Detroit Techno Militia (USA), Abstract Division, E.D.G.E. (Rick Angel & ZIX), Krack Free, Proxima, June Miller, Cursed P., Nickotine, The Aquatic Force (Ari Daily & Wessel) Robob, Tachini, New Media Collectief Gunha3, Marc van Meygaard en vele anderen.

www.dommelvallei.nl

PopEI
presenteert

QUEEN-A-PALOOZA
"A Tiki Queensday"

Dat onze Koningin het leukste verjaardagsfeestje van het jaar geeft, wisten we al langer dan vandaag. Met QUEEN-A-PALOOZA geeft PopEi een exotische injectie in het festijn met 'A Tiki Queensday'!

De voortuin van PopEi zal voor de gelegenheid omgeturnd worden tot een Tiki-Lounge. Uw diskjockeys van de dag trakteren op overheerlijke surf, garage, burlesque, glam en uiteraard exotica plaatjes. Over 'heerlijk' gesproken; een bezoek aan het grill-eiland moge ook een aanrader zijn!

We kunnen niet anders stellen dan dat het lekker vertoeven wordt op deze plek. En ja, de kinderen zullen zich ook kostelijk gaan vermaken, HOOPLA!

Line-up: Rob'a'Billy + Half-O-Soul + Oncle Franque + XiniX

www.popei.nl

Monk
@ QUEEN-S

Strijp S wordt dit jaar gegarandeerd the place to be met Koninginnedag. Monk haakt natuurlijk aan en brengt je de lekkerste koffie van Strijp S, koud bier, heerlijke prosecco en goed eten van Piet. Er is muziek van voor tot achter en van links naar rechts met de gezelligste dj’s van Eindhoven en omstreken. Onder onze sfeervolle tarptent sta je altijd droog, of even lekker in de schaduw. Monk @ QUEEN-S is easy going met op z’n tijd een scherp randje. Koninginnedag was nog nooit zo fijn!

www.monkbouldergym.nl

Area 51
presenteert

THANK GOD IT’S…

Koninginnedag 2012 bij AreaFiftyOne skatepark heeft verdacht veel weg van een "normale" vrijdag avond, maar… THANK GOD IT’S MONDAY

De FREELOADERS van FRANTIC FRIDAY en Don GIO+DamnRIJT van weLOVEweFUNK staan maar liefst vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur voor je achter de draaitafels. Mocht je tussen het dansen en sjansen door naast een drankje ook wat te knabbelen lusten… Onze buren van TIJDELIJK RESTAURANT voorzien je graag van een culinaire versnapering (of je schuift snel een frietje met een vette staaf naar binnen).

Wij zijn natuurlijk niet vergeten dat we "ook gewoon" een skatepark zijn en hebben daarom buiten een course aangelegd waar je de gehele dag uit de voeten kan. Vanaf 17 uur nemen onze buren van het Zieke Zuiden het roer tot diep in de nacht over…


www.area51skatepark.nl


Zieke Zuiden

Zieke Zuiden komt dit jaar natuurlijk weer terug met koninginnedag! Dit keer op de mooiste locatie van Eindhoven, namelijk Strijp S! Nieuwe locatie betekend meer ruimte, dus nog meer gezelligheid!

Y’skid 
DJ Jane Doe
DJ DNS
DJ Turn
DJ Recipe

Daarnaast worden deze DJ’sgesupport door dope acts én hebben we nog een aantal mooie verassingen voor jullie in petto! Meer dan genoeg redenen om te komen dus!

Tijdens deze dag zullen de DJ’s centraal staan!

www.ziekezuiden.nl

Beatricks
presenteert

Boardsportmarkt en Longboardmeeting

Op Koninginnedag 2012 organiseert Spots and Locals op Strijp-S een boardsportmarkt en longboardmeeting. Onder het mom van 'bring your friends, food, fun- & stuff' kunnen 'te verkopen' board en streetwear items worden achtergelaten en kan hier via stickers op geboden worden. Ook is er temidden van de drukte van evenementen een stuk asfalt gereserveerd voor een longboardmeeting.

www.flowprovider.com


Dus kom op 30 april naar Strijp-S voor een speciaal programma voor jong en oud wat voor iedereen gratis toegankelijk is. Ook met slecht weer gaan alle activiteiten door en worden dan ondergebracht in de gebouwen van de deelnemers en het Klokgebouw.

Gerelateerde evenementen

Agenda