Resultaten
Dance

Alegria festival 2018

Terug

ALEGRIA FESTIVAL | ZONDAG 22 JULI 2018 | 13.00 – 22.00 | KETELHUISPLEIN EINDHOVEN | GRATIS

Alegría betekent vreugde en blijdschap. Deze naamkeuze past precies bij het gevoel dat Alegría haar bezoekers wil laten beleven. Een cultureel festival dat geschikt is voor iedereen. Heerlijk eten, dansen, spelen, genieten van de muziek en andere vele extra’s!

◆◆ ALEGRIA FESTIVAL ◆◆
Zondag 22 juli vindt de vijfde editie van Alegria Festival plaats op het Ketelhuisplein (Strijp-S). Een festival waarbij iedereen welkom is en waar genoten kan worden van de Latijns-Amerikaanse en Caribische wereld. Het belooft weer een topeditie te worden met overheerlijk eten, onze wereldmarkt, de kidsarea en onze workshops! 

Geniet van de muziek en de verschillende activiteiten op onze wereldse markt. Je kunt deelnemen aan dansworkshops of kijken bij de verschillende kraampjes, die leuke producten en diensten aanbieden. Ook voor de kinderen zijn er verschillende spellen en activiteiten, zij zullen zich niet vervelen!

Op het festivalterrein zijn diverse eetkraampjes te vinden met overheerlijke wereldse gerechten. Er zullen deze dag voldoende eetplekjes zijn. Hier kan er samen intiem en gezellig geproefd worden van al het lekkers wat er te eten is! Cocktails en andere wereldse drankjes mogen deze dag natuurlijk ook niet ontbreken, en gewoon een lekker biertje of colaatje is er uiteraard ook.

Alegría Festival bestaant ook dit jaar weer uit 3 verschillende area’s. Op de dansvloer kan gedanst worden op de beste Latin muziek op het gebied van Salsa, Bachata en Kizomba.
Zorg dat je er dit jaar weer bij bent: 22 juli 2018 op het Ketelhuisplein op Strijp-S in Eindhoven.

 


Food | Foodtrucks | Thuiskeukens
De liefde gaat door de maag, zeker in Latijns-Amerika. Daarom is er dit jaar nóg meer aanbod op het gebied van ‘comida tipica’. Waan je op het Ketelhuisplein in de Cariben dankzij al het lekkere eten uit Mexico, Peru, Jamaica, Suriname, Curacao en vele andere landen. Uiteraard kan ook een verfrissend schaafijsje, een lekkere batido (milkshake) en een tropisch cocktailtje niet ontbreken op 22 juli!

Muziek | Live | Dj’s
Alegria heeft dit jaar voor het eerst een vierde area. Naast de dans-area’s Salsa, Bachata en Kizomba, is er deze editie ook een speciaal podium met Reggae en Caribbean live muziek. Hiermee biedt Alegria een nog breder spectrum van verschillende Latijns-amerikaanse muziekstromingen aan! Bekijk de volledige line up op onze website.

Mercado | Wereldmarkt | Kids
Op Alegría vind je ook onze  wereldse markt, Mercado, waar je lekker langs onze marktkraampjes kunt wandelen met verschillende leuke producten en diensten. Ook aan de kinderen is gedacht, er is een speciale Kids Area waar leuke activiteiten plaatsvinden.

Dans | Workshops
Voor het eerst op Alegria: workshops Samba, Tango, Afro House en Salsa voor kids! Verbreed je horizon en leer een nieuwe dansstijl. Uiteraard ontbreken ook de reguliere Salsa, Bachata en Kizomba niet in het rijtje van workshops. Ervaring of geen ervaring, iedereen is welkom.

Alegría Festival; een dag vol ALEGRÌA voor jong & oud!

Voor meer informatie, neem een kijkje op onze website: www.alegriafestival.nl en volg ons op facebook: www.facebook.com/alegriafestival.