Resultaten
Public

Alegría Festival

Terug

ALEGRÍA FESTIVAL

Zondag 21 juli 2019 vindt de zesde editie van Alegría Festival plaats op het Ketelhuisplein (Strijp-S). Een festival waarbij iedereen welkom is en waar genoten kan worden van de Latijns-Amerikaanse en Caribische wereld. Het belooft weer een topeditie te worden met overheerlijk eten, onze wereldmarkt, de kidsarea en onze workshops!

TOEGANG
Alegría Festival is een gratis festival die geschikt is voor iedereen! Vermaak voor zowel jong als oud. Dat betekent dus nog meer reden om op zondag 21 juli een kijkje te komen nemen.

OPENINGSTIJDEN
Vanaf 13.00 uur heten wij jullie welkom om de ultieme beleving mee te maken in onze Latin wereld. Dit gebeurt op het gebied van muziek, eten en onze wereldmarkt. Alegría Festival zal om 22.00 uur eindigen.

LOCATIE
Ketelhuisplein op Strijp S in Eindhoven

PARKEREN
De dichtstbijzijnde parkeergelegenheden zijn op het Strijp-S gebied zelf. Kosten voor een hele dag parkeren zijn €9,- .

OPENBAAR VERVOER
Alegría festival is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Ketelhuisplein ligt op een steenworp afstand van zowel het treinstation Eindhoven Strijp-S als de bushalte Strijp-S. Mocht je met de bus komen vanaf station Eindhoven, dan zijn de bussen die je kan pakken: Lijn 401, 402 of 403.

MUZIEK & LINE-UP
Algería Festival zal ook dit jaar weer bestaan uit drie verschillende area’s. Op de dansvloer kan er gedanst worden op de beste Latin muziek op het gebied van Salsa, Bachata en Kizomba.

WERELDMARKT
Tijdens Alegría Festival kun je genieten van verschillende activiteiten op de wereldse markt. Je kunt deelnemen aan dansworkshops of een bezoek brengen aan de verschillende kraampjes, met leuke producten of diensten. Ook is er dit jaar weer een Kids Area aanwezig waar de kinderen zich kunnen uitleven met diverse spellen en activiteiten.

FOOD & BEVERAGES
Er zijn voor de culinaire food liefhebbers diverse eetkraampjes met overheerlijke wereldse gerechten zoals: BBQ food, Asian food en Caribbean Food. Er zullen deze dag voldoende eetplekjes zijn. Hier kan er samen intiem en gezellig geproefd worden van al het lekkers wat er te eten is! Cocktails en andere wereldse drankjes mogen op deze dag natuurlijk ook niet ontbreken, maar er zullen ook standaard drankjes aanwezig zijn.