Resultaten
Expo

Art Eindhoven

Terug

Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto's en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken.

 

Beleving

Bij uw bezoek heeft u ook gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars zelf. Zij vertellen u graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. U kunt genieten van hun werken en van hun gedrevenheid en ideeën. Verder kunt u ook genieten van de muziek van saxofonist Rob Lamme. De catering is het hele weekend in handen van Culinice catering.

Klokgebouw Eindhoven

Art Eindhoven vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 in het Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Art Eindhoven is op beide dagen open van 11.00 tot 17.30 uur.

Art meets design

Extra op Art Eindhoven is de expositie van jonge designers die in 2018 zijn afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven.