Resultaten
Dance

Atmoz 25 Years

Terug

Atmoz 25 Years

Na een bijzonder jaar staan we allemaal te trappelen om weer goed te kunnen feesten. Atmoz Outdoor, traditiegetrouw medio juni, zat er dit jaar helaas niet in, maar dat maken we ruimschoots goed! Atmoz bestaat 25 jaar en daar wordt 18 december in het Klokgebouw groots mee uitgepakt!

18 December viert Atmoz 25 jaar Atmoz in Klokgebouw Eindhoven! Samen met Atmoz ga je terug naar het echte ouderwetse clubgevoel. Atmoz 25 jaar wordt met zo'n groots feest gevierd, dat je erna vergeet wat je allemaal een jaar hebt moeten missen!

 

Tickets
De tickets gaan in de verkoop vanaf donderdag 21 oktober om 19.00 uur op www.atmoz-25years.nl. Voor Co-VIP Members gaat de ticketshop al open op dinsdag 19 oktober. Alle bewaarde tickets van het geannuleerde Atmoz in de Poort van Limburg, zijn automatisch geldig voor 18 december 2021.

 

Meer Informatie
Volg het Facebook evenement om volledig op de hoogte te blijven van de tijden, line up, etc. Blok 18 december in je agenda (misschien voor de zekerheid de ochtend erna ook) want Atmoz trekt naar het Klokgebouw en gaat nog harder knallen dan dat ze ooit gedaan hebben!

 

See you at Atmoz 25 Years!