Resultaten
Pop

Eefje de Visser

Terug

De parel van de Nederlandse indie-pop.

Op 30 oktober 2020 zal Eefje de Visser schitteren in het Klokgebouw! Tickets zijn te verkrijgen via Effenaar. In verband met de coronamaatregelen worden de tickets verkocht in duo's of viertjes. Het concert zal starten om 20:30, maar de deuren zullen geopend zijn vanaf 19:30.

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Eefje de Visser's unieke stijl herken je uit duizenden. Een artiest welke altijd blijft veranderen en op zoek is naar het experiment. De toon van haar muziek is het best te beschrijven met de naam van haar laatste album, Bitterzoet. 

Coronamaatregelen

In het Klokgebouw mogen we shows organiseren voor maximaal 1000 personen. Deze shows vinden seated plaats. We houden ons natuurlijk aan alle richtlijnen. Hierbij staat de veiligheid van de medewerkers, de artiest en natuurlijk ook de bezoeker centraal. 

Omdat de shows seated zijn, attenderen wij bezoekers er dus ook op om niet op te staan tijdens de shows, te verplaatsen of iets te gaan bestellen. We zorgen ervoor dat dit allemaal vanaf je plek mogelijk is. 

Het Klokgebouw beschikt over een luchtbehandelingssysteem met verse buitenlucht inblaas. Dit systeem heeft een capaciteit om het reguliere aantal van 5000 bezoekers van verse lucht te voorzien.

Met betrekking tot het COVID- 19 virus zijn de plaatsen ook aangepast. De kaarten zijn te verkrijgen per 1, 2, 3 of 5 personen.