Resultaten
Culture

Eindhoven Maker Faire 2017

Terug

Op de Eindhoven Maker Faire maak je kennis met robots, drones, technologie, techniek,geweldige uitvindingen en een kleurrijke mix van projecten. Probeer (bijna) alles zelf, doe mee met tientallen workshops, en leer solderen of zelfs coderen! Ontdek wat de meer dan 200 creatieve makers je te bieden hebben, beleef plezier en laat je inspireren!

“Op 2 en 3 september laten we de magie van het maken zien tijdens een ontdekkingsreis in de wereld van de creativiteit”, aldus directeur René Paré. “De Eindhoven Maker Faire is een festival waar allerlei soorten makers hun ideeën delen en hun onstuitbare enthousiasme overbrengen op het publiek dat bestaat uit kinderen, ouderen, studenten, start-ups, expats, lesgevende en onderzoekende mensen.” Dat zorgt voor een mooie mix aan creatieve makers die zich bezighouden met thema’s als steampunk, vechtrobots, powertoolracing, modelmakers, drones, knotsgekke voertuigen en pratende robots. Kom dus naar het leukste festival over het nut en plezier van zelf dingen bedenken en maken!

Eindhoven Maker Faire groeit hard.
Door het succes van de derde editie, mag Eindhoven Maker Faire vanaf nu doorgaan onder de vlag van ‘Featured Faire’. Dat betekent dat het festival enorm gaat groeien, maar het concept blijft hetzelfde: onbeperkt plezier en creativiteit, twee dagen vol vindingrijkheid: Eindhoven Maker Faire 2017. In en om het Klokgebouw zullen ontelbaar activiteiten plaatsvinden. Het buitenprogramma zal flink worden uitgebreid, waarmee alle locaties tot één festivalgebied worden verbonden.

Call for Makers
De Eindhoven Maker Faire is geen beurs met informatiestands, en dat maakt het juist zo bijzonder; allerlei soorten makers en bedrijven kunnen hun creaties demonstreren, exposeren, verkopen of geven workshops! Makers kunnen zich vanaf nu aanmelden om hun project te laten zien op dit internationale podium. Aanmelden is nu mogelijk via www.eindhovenmakerfaire.nl tot en met 30 juni 2017.

Tickets
Tickets zijn vanaf nu via www.eindhovenmakerfaire.nl verkrijgbaar tegen gereduceerd tarief.
Kinderen van 0-6 jaar: Gratis entree
Dagticket - Kinderen & Jongeren: € 5,00
Dagticket - Volwassenen: € 5,00
Dagticket - Familieticket:  €20,00

Contact
Website: www.eindhovenmakerfaire.nl
Facebook: www.facebook.com/eindhovenmakerfaire
Twitter: @EHVMMF
E-mail: info@eindhovenmakerfaire.nl
Telefoon: +31 (0)40 213 30 32

Data
2 september van 11.00 tot 18.00
3 september van 11.00 tot 18.00