Resultaten
Culture

Eindhoven Yoga and Vegan Festival

Terug

Doe mee met het allereerste Yoga en Veganistisch Festival in Eindhoven op de populaire evenementenlocatie, het Klokgebouw. Je kunt deelnemen aan yoga- en meditatiesessies, je smaakpapillen verwennen met heerlijke plantaardige voedingsmiddelen, henna-lichaamskunst uitproberen, genieten van ontspannende massages, deelnemen aan gesprekken over onderwerpen als gezondheid en welzijn (inclusief mentale gezondheid) en de dag afsluiten met plezier Bollywood dansen. Er zijn ook gratis yogalessen voor kinderen om dit een perfect gezinsuitje te maken.

Alle lessen zijn tweetalig (Nederlands en Engels). De meeste leraren spreken Nederlands. De Engels sprekende leraren zullen worden bijgestaan ​​door lokale vrijwilligers die indien nodig de instructies naar het Nederlands kunnen vertalen.

Op het festival zijn twee zalen, waar sessies gehouden worden: kamer A en kamer B. Elke sessie duurt 45 minuten. Er is een capaciteit van 200 deelnemers per sessie in zaal A. Yoga doen en zingen met 200 gelijkgestemde yogi's kan een goddelijke ervaring op zich zijn. Stel je voor, welke positieve vibes we samen zullen creëren!

Elke sessie in zaal A en B kost slechts 4,85 euro. Het ticket geeft u onbeperkte toegang tot onze stalruimte, Talk Room & sessies in kamer C. U kunt zo lang of zo weinig blijven als u wilt. Als u meer dan één sessie wilt bijwonen, kunt u dat doen - u hoeft alleen maar meer tickets te kopen. Alles kan online worden geboekt en u krijgt gegarandeerd een plek in de klas van uw keuze.

Niet geïnteresseerd in lessen in kamer A en B: als je geen lessen in kamer A en B wilt boeken maar toch naar het festival wilt komen, kun je een ticket kopen met de titel 'Ingang bij kraampjes + gesprekken + sessies in zaal C 'voor slechts 3,75 euro. U hoeft dit ticket niet te kopen als u een enkele betaalde klasse in kamer A en B hebt gekocht, want dan zou u dit allemaal inbegrepen krijgen.

Gratis lessen voor kinderen: breng uw kinderen mee. Alle kinderen krijgen gratis toegang tot alle klassen. Er zullen enkele sessies zijn exclusief voor kinderen. Kinderen kunnen ook deelnemen aan normale yogalessen met volwassenen. Laat uw kinderen op geen enkel moment onbeheerd achter.