Resultaten
Food

FeelGood Market 19 September

Terug

Het is weer tijd voor de FeelGood Market!

Op de FeelGood Market kun je je laten verrassen en relaxed, inspirerend en gezellig shoppen met de hele familie! 19 september is het weer zo ver. Kun je ook nog wel wat vakantie gebruiken?

Kijk op de FeelGood Market om je heen tussen de duurzame, originele, inspirerende en met de hand gemaakte (streek)- producten. Geniet op de bruisende markt van de lekkere (bio) hapjes, drankjes en creatieve activiteiten. Doe een workshop, volg een demonstratie of doe een activiteit samen met je kinderen. Er is genoeg te doen en iedere keer is het weer anders!

Naast het markt gedeelte staat onze oud en vertrouwde huis DJ Nick Lebeat op het terras van het Ketelhuis met zijn lekkere FeelGood tunes om de sfeer nog meer te verhogen. Er kan vanwege Corona niet gedanst worden maar zeker wel genoten! Het Ketelhuis zorgt voor een mooi groot terras.

Vanwege Corona staan de kramen extra ver uit elkaar, houden wij 1,5 afstand en is er een speciale looproute. Probeer de drukte te vermijden door tussen 12:00-14:00 of 16:00-18:00 te komen. Tussen 14:00 en 16:00 komen gewoonlijk meestal de meeste bezoekers. We zien je graag!

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit ( voor het hele gezin) met heel veel mooie en originele producten, workshops( vooral veel voor kinderen), fijne live muziek en super veel lekkere en aparte ( bio) hapjes. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten.

Everything to make you FeelGood!

 

Info
Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1,Strijp S, 5617 AE Eindhoven
Wanneer: 19 September 2021 12:00-18:00 uur
Gratis entree!

De FeelGood Market vindt elke 3e zondag van de maand plaats (met uitzonderingen).