Resultaten
Food

FeelGood Market 20 Februari

Terug

FeelGood Market 20 Februari

Op de FeelGood Market kun je je laten verrassen en relaxed, inspirerend en gezellig shoppen met het hele gezin. 20 februari is het weer zo ver. Na de afgelaste editie van 19 december door maatregelen uit de persconferentie van 18 december, kan het wel weer hopelijk plaatsvinden in februari 2022. Kleed je warm aan en bezoek samen met je familie gezellig de bruisende markt!

Kijk op de FeelGood Market om je heen tussen de duurzame, originele, inspirerende en met de hand gemaakte (streek)- producten. Geniet op de bruisende markt van de lekkere (bio) hapjes, drankjes en creatieve activiteiten. Doe een workshop, volg een demonstratie, wordt heerlijk gemasseerd of doe een activiteit samen met je kinderen. Geniet daarnaast van de leuke livemuziek van onze oud en vertrouwde huis DJ Nick Lebeat, wordt verrast door het theater en de dansacts, of zak lekker relaxt weg op het zitzakken terras. Er is genoeg te doen voor heel het gezin!

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit ( voor het hele gezin) met heel veel mooie en originele producten, workshops( vooral veel voor kinderen), fijne live muziek en super veel lekkere en aparte ( bio) hapjes. De FeelGood Market geeft eigenzinnige designers en creatievelingen de gelegenheid om hun niet alledaagse creaties aan het publiek te tonen en als bezoeker hier op een laagdrempelige en gezellige manier mee in aanraking te laten komen. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten.

 

Info
Waar: Ketelhuisplein, Strijp S, 5617 AE Eindhoven
Wanneer: 20 Februari 2022 12:00-18:00 uur
Gratis entree!

De FeelGood Market vindt elke 3e zondag van de maand plaats (met uitzonderingen).

Gerelateerde evenementen

Agenda