Resultaten
Public

FeelGood Market april

Terug

Kom gezellig paaseieren zoeken op de FeelGood Market! De paashaas verspreid ze over het hele terrein...

Ook staan we deze editie voor het eerst weer buiten op het Ketelhuisplein op Strijp S. Dubbel reden voor een feestje dus en dat gaan wij er zeker van maken.

Voor al je originele, inspirerende maar ook wekelijkse en duurzame inkopen, met (biologische) versproducten zoals brood, worst en kaas, maar ook veel originele producten voor in huis zoals vintage, industrieel, handgemaakt. Je vindt er verantwoorde kinderproducten, kleding, massage, sieraden, kunst, gezondheidsadviezen en originele vondsten. 

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit ( voor het hele gezin) met originele producten, workshops, fijne live muziek en lekkere en aparte ( bio) hapjes. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten. 

Everything to make you FeelGood!

Entertainment en activiteiten

Live muziek:
Gerald Clark:
Gerald is een van Zuid-Afrika's bekendste bluesmuzikanten en een singer / songwriter die wordt herkend vanwege zijn buitengewone vermogen om een ​​verhaal met zijn muziek te vertellen. Clark heeft een stem die tot de ziel doordringt met een eerlijkheid die de Blues is. Altijd origineel in zijn benadering, blijft hij verkennen waarmee hij de blues naar een nieuw level tilt. Gerald speelt samen met Steven Troch op mondharmonica. 

One Revolution Band:
Een mix van dancehall en roots reggae met tropische elementen uit het Caribisch gebied. One Revolution Band bestaat uit ervaren reggaemuzikanten. Frontman Aboubacar komt uit Guinee en heeft veel festivals gespeeld in Gambia, Senegal, Bissau en Guinee. Aboubacar is een getalenteerde frontman die je hart raakt. 

Workshops en entertainment:
Paaseieren zoeken, Workshop kruiden-inhalers maken ( tegen hooikoorts), TuiNa Massage, Kinder- tekentafel,  Henna Art, Tai Chi, Voedingsadvies, Proeverijen, Demo Bio Resonantie, Schminken door Flow Free, Gitaarles, Springkussen etc.

Waar: Ketelhuisplein
Wanneer: 21 april, 12:00 - 18:00

Gratis entree!