Resultaten
Food

FeelGood Market December Binneneditie

Terug

Feelgood Market 18 December

De jaarlijkse binneneditie

Eerlijke kerst-inkopen kun je op 18 december doen, op de FeelGood Market in het Klokgebouw op Strijp S. In een behaaglijk FeelGood sfeertje vol kerstgezelligheid kun je genieten van ambachtelijke lekkernijen en een breed aanbod aan originele kado's met een goed verhaal. Meer dan 120 makers en aanbieders van handgemaakte, exclusieve en duurzame producten komen samen met alles voor de feestdagen en alle andere dagen van het jaar, of gewoon een lekker dagje uit. Eerlijke inkopen waar je je goed bij voelt, met daarbij fijne (live) muziek, workshops, mooie mensen, warme chocolademelk en glühwein!

Workshops en entertainment:

Demo (sfeer)verlichting maken, Sabai Massage, Bouwen met Restmaterialen (voor kinderen), Salsa Workshops, Workshop edelstenen, Demo Krachtstokken maken,Proeverijen, Bouwen met Kapla, Bouwen met Bamboe, Schmink Make-over, Live muziek, Relaxen en Genieten. 

Live muziek:

B4YOU B4YOU combineert piano en akoestische gitaar met heel veel vocale harmonieën. B4YOU biedt hiermee een frisse levering van livemuziek door hun arrangementen, van klassieke liedjes en moderne hits, om te zetten in een warme feel good-stijl.

DJ Nick leBeat met FeelGood Music

Waar: Klokgebouw, Klokgebouw 50,  Strijp S Eindhoven

Wanneer: 18 december 2022     12:00-18:00 uur

Gratis entree!