Resultaten
Public

FeelGood Market februari

Terug

Feelgood Market februari

Kom je ook gezellig naar de FeelGood Market op 25 februari? Voor een dag vol moois, inspiratie, workshops en fijne live muziek. Op de markt vind je allerlei ambachtelijk gemaakte, aparte en inspirerende producten en je kunt je tegoed doen aan alle lekkere hapjes uit vele landen. 

Een lekker dagje uit met of zonder gezin. Gezond en ( h)eerlijk genieten. Leuk als je je er bij bent!

 

Workshops en entertainment:

Magische voorwerpen knutselen, middeleeuws straattheater, Klankconcert, Schoonheidsbehandeling, Hondenfluisteraar, Voedingsadvies, Coachingsgesprek, Workshops, Tai Chi, Proeverijen, Demonstraties, Schminken door Flow Free, Gratis Kinder knutsel plein, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Springkussen, Relaxen

 

Live Muziek: 

Will Whisson Will combineert akoestische rock met pop en folk, ergens tussen artiesten als Ben Howard, Coldplay, Tom Petty en Dire Straits. Zijn live-show is een gezonde mix van originele liedjes met een aantal bekende covers die niet alleen zijn unieke stem laten zien, maar ook een schat aan akoestische gitaarspel-technieken zoals percussief spelen, solo's en looping. Kom hem zien!

La Quête spelen Franse liedjes, gouwe ouwen, die bekend in de oren klinken zoals “Sous le ciel de Paris” en “Padam, padam”,  maar ook veel nieuw moois, nummers van o.a. Zaz, Camille, Noir Désir en Stromae. Onze missie is mensen raken met onze muziek, of het nou aanstekelijk en vrolijk is of dat je er een beetje stil van wordt, kortom, Feelgood! Maar dan met de Franse slag, dus lekker relaxed en tegelijk met passie!

DJ Nick LeBeat!

 

Waar: Klokgebouw, Strijp S, 5617 AE Eindhoven 

Wanneer: 25 februari 2018

Tijden: 12:00-18:00 uur

Gratis entree!

Wist je al dat de FeelGood Market zich inzet voor duurzaamheid en Fairtrade? Zo zijn de meeste producten handgemaakt, door degene die ze aanbiedt of eerlijk verkregen. Ook wordt er zoveel mogelijk gewerkt met gerecyclede, biologische en streekproducten. 

Everything to make you FeelGood!