Resultaten
Public

FeelGood Market februari

Terug

Op 17 februari staat de FeelGood Market lekker warm in het klokgebouw met heel veel mooie, aparte en duurzame spulletjes, lekker hapjes, drankjes en fijne live muziek op Strijp S! Dus als je zin hebt in knussigheid, mooie ambachtelijke producten, inspiratie, leuke mensen, lekkere hapjes en goeie live muziek; kom dan gezellig langs! Come and Feel the Vibes!

De FeelGood Market is een lifestyle Market met handgemaakte, duurzame en originele producten, inspirerende ideeën, wellness, massages, workshops en live muziek.

Workshops en entertainment o.a.:
Gezondheidstest, Rugscan, Gezichtsbehandeling, Tai Chi, Coaching, Voedingsadvies, Proeverijen, Demonstraties, Schminken, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Springkussen en nog veel meer...

Live Muziek
These people, een songwriter duo uit Eindhoven/Nijmegen. Ze maken kleine liedjes en proberen een verhaal te vertellen. Dit doen ze met gitaar en altviool en daarnaast zoeken ze kleine toevoegingen in allerlei instrumenten (o.a. piano, percussie).

Yours, Richard Joris en Ray ter Riet, bekend van o.a. de Apeldoornse band Carve, besluiten in 2015 hun muzikale samenwerking uit te breiden. Zo is het akoestisch duo YourS ontstaan. YourS brengt eigen nummers en covers. De zelf geschreven songs zijn een mix van soul, funk, blues en rock.

Wanneer: 17 februari 2019
Tijden: 12:00-18:00 uur
Waar: Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven

Gratis entree!