Resultaten
Public

FeelGood Market juni

Terug

Op 16 juni is naast de FeelGood Market ook een Expat-fair op het Ketelhuisplein. Naast alle mooie, duurzame en aparte producten die er te koop zijn, kun je ook genieten van allerlei extra activiteiten. Verschillende expats presenteren hun land dmv proeverijen, optredens en producten. Er zijn gratis sport en spel activiteiten op het grasveld. En ook Area 51 gooit de deuren open voor gratis skateboard demo's en workshops. 

Op de FeelGood Market kun je relaxed, inspirerend en gezellig shoppen en daarna genieten van fijne live-muziek. En om het helemaal af te maken kun je je ook lekker laten masseren. 

Alle ingrediënten voor een geslaagde zondag uit. We maken er met z'n allen een fijn feestje van!

Workshops en entertainment:
Relaxende Chinese Massage, Workshop Meubels Pimpen, Sport en Spel, Skateboard workshops, Belevingstruck, Demo van Arobatic Yoga, Mental Coaching, Henna Art, Tai Chi, Coaching, Voedingsadvies, Proeverijen, Demonstraties, Springkussen, Schminken, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Springkussen.

(Live- )Muziek:
The Funkstamatics 
Time flies when you’re getting funky. De Funkstamatics doen het nu al 10 jaar! Ze zijn dol op niets anders dan live te spelen, maar ze hebben ook een flink aantal albums, singles en een paar 45's uitgebracht. De bandleden delen een liefde voor klassiekers als James Brown, Jimmy Smith, Parliament-Funkadelic, Grant Green en Meters vinyl.

The Chap’s Cabin 
Een singer/songwriter duo, met magische songs voor magische momenten. In de Flamenco noemen ze dat ‘duende’. Laat je meevoeren!

DJ Nick leBeat met FeelGood Music

Gerelateerde evenementen

Agenda