Resultaten
Public

FeelGood Market mei

Terug

Nog geen plannen voor de derde zondag van de maand? Op 19 mei is er weer een FeelGood Market op het Ketelhuisplein in Strijp S, Eindhoven. Met heel veel mooie, duurzame en aparte producten meestal aangeboden door de maker zelf!

Kinderen kunnen zich vermaken met knutsel en doe activiteiten, zoals reuze bellen blazen. Je kunt jezelf en je geliefden trakteren op allerlei lekkere hapjes vanuit vele werelddelen. Er is fijn terras met lekkere live-muziek. Je kunt meedoen met Yoga of een mega pruik of bloem maken. En je kunt je heerlijk laten masseren.

Dus...kom gezellig! Dan maken we er met z'n allen een fijn feestje van!

Workshops en entertainment:
Workshops Foam Pruiken Maken, Danspresentatie, Relaxende Chinese Massage, Yoga, Henna Art, Tai Chi, Coaching, Voedingsadvies, Proeverijen, Demonstraties, Springkussen, Schminken, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Springkussen.

(Live- )Muziek

Die Vers
Frisse Nederlandstalige hiphop over de liefde en het leven, met invloeden van rock en funk. Ze klinken als een mix tussen Typhoon, Doe Maar en Diggy Dex, maar ze maken toch echt eigen werk!

Mind the Gap
Spetterende rock, stevige blues en gevoelige ballads van o.a. Bonnie Raitt, Beth Hart, Nora Jones; maar ook van Kate Bush, John Foggerty, Fleetwood Mac en Bertus Borgers.

DJ Nick leBeat met FeelGood Music!

Datum: 19 mei 2019
Waar : Ketelhuisplein, Strijp S Eindhoven
Tijden:   12:00-18:00
Prijs: gratis entree

Vlak naast station Strijp S
Parkeren: kan in de parkeergarage of gratis in omliggende buurt.
Of beter nog; Kom met de fiets of lopend!