Resultaten
Culture

Night of the Nerds

Terug

Bij Night of the Nerds worden jongeren (14 - 19 jaar) ondergedompeld in nieuwste technologie, digitale ontwikkelingen en creatieve toepassingen. Jongeren ontmoeten the brightest minds minds in technology and creativity: game changers en jonge helden, zoals talenten van innovatieve technologiebedrijven, studenten van technische- en creatieve opleidingen en makers uit de creatieve industrie. Zij zorgen voor een inspirerend programma met meer dan 55 activiteiten met robots, internet of things, gaming, mediatechnologie, 3d-printen, augmented reality, virtual reality, sound design, data, digital design, programmeren, nanotechnologie en nog veel meer. Night of the Nerds is onderdeel van Young Talent Day.

 

KORTOM:

Tijdens Night of the Nerds zie je hoe fascinerend en cool de wereld van innovatie, techniek en creativiteit is. Op 5 juni 2018 trakteren wij je tussen 12:00 en 21:00 uur op de allernieuwste ontwikkelingen en wijzen gepassioneerde nerds je de weg in een bomvol programma.

Kortom, een speciale dag voor het VO en (V)MBO met een sterk programma voor iedereen tussen 14-19 jaar in het Klokgebouw, Eindhoven.

Bekijk hier het filmpje van vorig jaar.