Resultaten
Rock

Revolution Calling

Terug

Hardcore punk brothers and sisters, pay attention! Op zaterdag 12 november keert Revolution Calling - Europa’s grootste indoor hardcore punk festival - met 18 bands uit binnen- en buitenland terug in het Klokgebouw Eindhoven. Reden te meer voor een feestje: de gastheren van No Turning Back vieren hun 25-jarig jubileum. De Early Bird kaartverkoop start aanstaande zaterdag 30 juli om 11:00 uur. Maar let op: er is slechts een beperkt aantal Early Bird tickets (€39) beschikbaar.

Voor het Brabantse No Turning Back - vaandeldragers van de Europese hardcorescene - staat 2022 in het teken van het 25-jarig jubileum, met als ultieme afsluiter het eigen Revolution Calling in Klokgebouw Eindhoven op zaterdag 12 november. Naast een speciale eigen set voor Revolution Calling, nodigt de band 17 acts uit uit binnen- en buitenland uit. Van de internationale top tot niet te missen up-and-comers. De eerste namen zijn bekend!

Een van de headliners is het onverwoestbare Peter and the Test Tube Babies. Sinds eind jaren ‘70 een van de meest briljante én komische bands van het westelijk halfrond. Of wat te denken van Sheer Terror? Hardcore punk grondleggers en headliners van tal van festivals wereldwijd en ook al bijna 40 jaar aan de top. Het Mexicaanse Mess en End It uit Baltimore staan voor hun debuuttours op Europese grond, terwijl Born from Pain en Knuckledust ook respectievelijk een 25-jarig en 25+1-jarig - plus 1 ja, die verrekte pandemie! - vieren. Speciaal voor Revolution Calling overgevlogen uit LA: de band Vis Vires.

Early Bird kaarten voor Revolution Calling gaan op zaterdag 30 juli om 11:00 uur voor €39 in de verkoop. Daarmee bespaart de bezoeker €10 ten opzichte van de reguliere ticketprijs. De tickets zijn beperkt beschikbaar, dus wie wil profiteren van een korting, koopt het beste direct bij de start van de kaartverkoop via de website van het festival: www.revolutioncallingfest.com.

De line-up van Revolution Calling 2022 op zaterdag 12 november in Klokgebouw Eindhoven is als volgt:

Sick Of It All, Peter and the Test Tube Babies (UK), Ignite, Discharge (USA), Cold World, No Turning Back, Rude Pride, Sheer Terror (USA), Born From Pain, Knuckledust (UK), Crown Court (UK), Violent Way, Vis Vires (USA), End It (USA), Savage Beat, Lifesick (DK) en Mess (MX) & Probation!

Het belooft een mooi feest te worden!

Gerelateerde evenementen

Agenda