Resultaten
Pop

Tino Martin - geannuleerd

Terug

Tino Martin in Klokgebouw

Door de aanhoudende overheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus is het, ondanks dat deze optredens volledig corona-proof opgezet waren, helaas niet mogelijk om de concerten te organiseren zoals deze gepland zijn. Hierdoor kan het concert in het Klokgebouw niet doorgaan. Tickethouders ontvangen binnen 6 tot 8 weken het volledige orderbedrag incl. alle servicekosten terug. Het bedrag wordt automatisch overgemaakt op de bankrekening als waarmee de tickets destijds waren aangeschaft. Bij vragen graag contact opnemen met Paylogic Customer Service. www.customerservice.paylogic.com

Tino Martin brak door met hits als ‘Zij Weet Het’, ‘Jij Liet Me Vallen’, 'Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Laat Me Leven’. Hij ontving twee Edison Awards voor zijn muziek en de Sena Performers Award en gaf eerder twee concerten in de Ziggo Dome en een uitverkocht concert voor 25.000 fans in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Geen kleine jongen dus! Vrijdag 25 september komt zijn nieuwe album ‘Voor Iedereen’ uit en dit zal gevolgd worden door een serie corona-proof concerten.  

In het klokgebouw speelt Tino Martin een seated show. De deuren zullen openen om 19:00 uur.

Coronamaatregelen

In het Klokgebouw mogen we shows organiseren voor maximaal 1000 personen. Deze shows vinden seated plaats. We houden ons natuurlijk aan alle richtlijnen. Hierbij staat de veiligheid van de medewerkers, de artiest en natuurlijk ook de bezoeker centraal. 

Omdat de shows seated zijn, attenderen wij bezoekers er dus ook op om niet op te staan tijdens de shows, te verplaatsen of iets te gaan bestellen. Het is dus handig om genoeg in te slaan voordat de show begint en op tijd naar het toilet te gaan.

Het Klokgebouw beschikt over een luchtbehandelingssysteem met verse buitenlucht inblaas. Dit systeem heeft een capaciteit om het reguliere aantal van 5000 bezoekers van verse lucht te voorzien.