Resultaten
Terug
wo 25 aug 2021

Art Eindhoven

Art Eindhoven

In het eerste weekend van september verandert het Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven even in de grootste en mooiste galerie van Nederland. Art Eindhoven komt op 4 en 5 september 2021 naar het Klokgebouw toe en is te bezichtigen tussen 11.00 uur en 17.30 uur.

Circa 90 geselecteerde kunstenaars tonen hun mooiste werken in de industriële en nostalgische hallen van de oude Philips fabriek. U kunt genieten van honderden boeiende kunstwerken, van een glaasje wijn, een frisdrankje of een kopje koffie of thee, van kunstboeken en uiteraard ook van de passende entourage.

Daarnaast is bij uw bezoek ook de gelegenheid om kennis te maken met de kunstenaars zelf. Zij vertellen u graag over hun passies, denkbeelden en werkwijzen achter hun gemaakte kunst. U kunt genieten van hun werken en van hun gedrevenheid en ideeën.

Toegang
Een toegangskaart voor Art Eindhoven is op de website https://arteindhoven.nl/bezoeken/ te verkrijgen voor €9,-. Inbegrepen bij de toegangskaart zit een catalogus (op tijdschriftformaat) waarin alle kunstenaars zichzelf presenteren met 1 of meer werken. Doordoor is de catalogus ook nog eens een mooi naslagwerk en souvenir. Kies bij het aanschaffen van een ticket een tijdsblok waarin u wilt komen. U bent niet verplicht meteen aan het begin van dat tijdsblok te komen en aan het eind van het tijdsblok weer te vertrekken. U mag zo lang binnen blijven als u wilt, als u tussen de gekozen begin- en eindtijd arriveert. De beurs sluit elke dag om 17.30 uur.

Belangrijk
We vragen u vriendelijk de aanwijzingen van het personeel voor en tijdens uw bezoek op te volgen.
Tijdens uw bezoek gelden enkele regels:
– kom alleen als u geen verkoudheidsklachten en/of koorts heeft,
– houd altijd 1.5 meter afstand tot andere bezoekers, de kunstenaars en het personeel,
– was of desinfecteer regelmatig uw handen,
– volg de aangegeven looprichting (vindt u alvast hier)  en wijk daar niet vanaf.
Hier vindt u de laatste informatie.