Resultaten
Terug
ma 05 feb 2018

Avenged Sevenfold komt op 12 juni naar Strijp-S

De band Avenged Sevenfold komt naar het Klokgebouw! Als support van Metallica tourde de Amerikaanse metalband in 2017 door de Verenigde Staten maar strijkt op dinsdag 12 juni neer in Eindhoven voor een solo-show in Strijp-S. 

Na een tour als support voor Metallica door de Verengde Staten in 2017 komt Avenged Sevenfold deze zomer terug naar Europa voor een tour langs de grote festivals. Tijdens deze festivaltour speelt de Amerikaanse metalband op dinsdag 12 juni een concert in de open lucht op Strijp-S in Eindhoven. De show is onderdeel van The Stage World Tour. De kaartverkoop voor het concert op Strijp-S start aanstaande vrijdag 9 februari om 12.00 uur via Ticketmaster.

Met hun ruwe mix van metal, hardrock en punk-pop is Avenged Sevenfold uitgegroeid tot één van de meest succesvolle Amerikaanse metalbands van dit moment. De band staat bekend om hun spectaculaire vurige liveshows, met uitverkochte arena’s en headlineshows op festivals over de hele wereld als gevolg.

In 2016 verscheen het meest recente album van de band genaamd The Stage, gevolgd door een deluxe edition in december vorig jaar. Deze bevat zeven extra studio tracks en vier nog niet eerder uitgebrachte liveopnames van hun meest recente show in de O2 Arena in Londen. De titeltrack van het album leverde de band hun eerste Grammy Award nominatie op voor Best Rock Song. Meer dan tien albums van de band bereikten de afgelopen 17 jaar o.a. diamond, platinum en gold status. Ze hebben meer dan een miljard videoviews en Spotify streams op hun naam staan, zijn één van de meest gedraaide artiesten op rock radio in de Verengde Staten en scoorden meerdere nummer één hits.