Resultaten
Terug
vr 08 nov 2019

Dans, swing, groove en spring in november

November staat in het teken van bewegen!

De exposities zijn voorbij en maken ruimte voor evenementen waar gedanst, gesprongen en gerend mag worden.

We trappen het weekend af met Brabants Verbond op 9 november; een fantastisch winterfestival! Zo heb je het Klokgebouw nog nooit gezien! Niks is te gek! Overal knotsgekke acts en een heus circus met Brabantse concepten! 
Verschillende muziekstijlen komen aan bod tijdens dit prachtige circus. Wij Brabanders willen alleen het beste van het beste en dat gaat er komen ook! 

Vervolgens hebben we op 16 november een concert van niemand minder dan Lil Kleine. Lil Kleine bereikt hoogtepunt na hoogtepunt. Op zaterdag 16 november doet hij er, samen met zijn grote vrienden uit de Nederlandse muziekwereld, nog een grote schep bovenop tijdens een next level show in het Klokgebouw in Eindhoven. Samen nemen ze je mee in een reis langs hun grootste hits. Ze staan weer klaar om er een mooi feestje van te bouwen waar het dak er, met jullie hulp, gegarandeerd vanaf gaat! 

Na een intermezzo met de Feelgood Market staan Charlie Lownoise en Mental Theo maar liefst twee avonden op 22 én 23 november in het Klokgebouw. Herleef tijdens dit gekkenhuis alle onvergetelijke momenten uit de tijd dat je op straat stond met je boombox of in de club losging op de ontelbare hits van deze twee Happy Hardcore helden. Let's celebrate those wonderful days!

Vervolgens is het tijd om te heupen goed los te gooien bij Papi Chulo op 29 november. Het wordt een fiesta EXTRA GRANDE met een top line-up vol nationale en internationale artiesten zoals Kevin Lyttle en Afrobros!

Waar zouden we de maand beter mee af kunnen sluiten dan met het grootste verjaardagsfeestje van Nederland van Coen en Sander! Op zaterdag 30 november vieren zij een feestje omdat ze al 15 jaar samen zijn. Het wordt gezellig, het wordt bijzonder, het wordt… het feest waarvan je morgen niks meer weet! Kom jij ook met al jouw vrienden? Dan nemen zij hun vrienden en vriendinnen bekend van 15 jaar Coen en Sander mee. Je wordt niet thuisgebracht.

Mochten deze muziekstijlen nog te rustig voor je zijn, dan staan ElrowXStrafwerk en Snakepit ook weer voor de deur!

Kijk voor meer informatie over het evenement bij de agenda en hopelijk zien we je snel in het Klokgebouw!