Resultaten
Terug
di 23 nov 2021

Eindhoven are you ready?!

Eindhoven are you ready?!

Chef’Special sluit het jaar af met drie grote shows door heel Nederland, waarvan één in het Klokgebouw op 10 december 2021. Eerder moest de show al verzet worden van 19 december 2020 naar 10 december 2021, maar over 2,5e week is het eindelijk zover. Chef’Special kijkt er naar uit om een vet optreden ervan te maken in Het Klokgebouw. Kijken jullie er ook naar uit?

 

Chef’Special
De Haarlemse band brak in Nederland in 2014 door met de hit ‘In Your Arms’. Ze ontvingen een platinum award voor het album ‘Passing Through’. Met het album ‘Amigo’, bekend van de hits als ‘Amigo’, ‘Nicotine’ en ‘Try Again’, sleepte de band een Edison mee binnen. Chef’Special haalt de ene na de andere award binnen en is nationaal en internationaal niet meer weg te denken van het podium. Zo gaven ze eerder al uitverkochte concerten in de AFAS Live en Ziggo Dome. Ook speelde ze op festivals als Lowlands, Concert at SEA en Pinkpop.

Met het nieuwe album ‘Unfold’ uit 2020, de nieuwste single ‘Afraid of the dark’ (2021) en alle bekende tracks op naam van de band geeft Chef’Special in het Klokgebouw live een optreden om nooit te vergeten! 

 

Tickets
Alle tickets zijn uitverkocht. Mocht je echt nog graag een ticket willen bemachtigen, check dan zeker even via www.chefspeciallive.nl of er nog tickets doorverkocht worden.