Resultaten
Terug
ma 19 apr 2021

Eindje touren

Eindje Touren is dé hit van 2021!

Wij zijn dé plek om je duurzame maar stoere scootertour door Eindhoven en omgeving te maken. Boek met je vrienden, collega’s of familie een tour met onze e-coppers om er 3 uur lang lekker en stijlvol uit te zijn. Vanaf het bruisende Strijp-S start je aan één van de door ons zorgvuldig uitgezette routes die het beste bij jouw groep past.

We zijn trots op onze samenwerking met De Oude Telefooncentrale op Strijp-S, waarmee we een toplocatie en perfecte kwaliteit kunnen bieden als startpunt voor iedere tour. Meer informatie over De Oude Telefooncentrale en de arrangementen die ze bieden vind je op de locatie pagina

Ga je voor de stoere Harl-E? Of toch de nostalgische Poeg? Voor iedereen in de groep is er wel een model of kleur te vinden zodat je op je gemak op je stalen ros zit.

Door de geluidsarme e-choppers wordt je tour nog comfortabeler en socialer, je maakt onderweg makkelijk een praatje met de rest van de groep. Lukt het je niet om iedereen tegelijk te spreken, maak dan gerust een tussenstop voor een hapje of drankje in een gezellig park of horecagelegenheid langs de route.

Onze e-choppers zijn voorzien van telefoonhouders waar je eenvoudig je telefoon met route in klikt. Oplaadkabeltje erin en je hebt na je tour nog batterij over om je mooie foto’s online te zetten! (en Eindje Touren te taggen natuurlijk)

Wacht niet langer!
App je vrienden, collega’s of familie om een datum af te spreken en boek direct je Eindje Touren!

 

Insta –> @EindjeTouren

Facebook –> @EindjeTouren