Resultaten
Terug
do 28 nov 2019

EK Squash 2020 komt naar Klokgebouw

Het EK Squash wordt tussen 28 april en 2 mei 2020 gehouden in Eindhoven. Het Klokgebouw op Strijp S is gekozen als locatie voor het grootste squashtoernooi van Europa.

Ruim 200 deelnemers uit twintig verschillende landen zullen in de laatste week van april afreizen naar Eindhoven. Bij de mannen zijn Simon Rossner, Gregoire Marche en James Wilstrop de bekende favorieten. Nele Gilis, Camille Serme en de Eindhovense Milou van der Heijden zijn de grote namen bij de vrouwen. 

De organisatie van het kampioenschap is in handen van de Nederlandse Squash Bond, Squash Time Eindhoven en pakketdienst DPD, die zich als hoofdsponsor heeft verbonden aan de sport. Het is zeven jaar geleden dat een EK Squash in Nederland werd gehouden, in 2013 was Amsterdam gastheer. ,,Door het EK Squash in 2020 naar Nederland te halen, hopen we nog meer mensen te interesseren voor de sport. Iedereen is welkom: jong, oud, groot squashfan of gewoon geïnteresseerd en nieuwsgierig naar de sport”, aldus Sven Wouters, directeur van de squashbond.