Resultaten
Terug
di 28 dec 2021

Even de grootste en mooiste galerie van Nederland

Even de grootste en mooiste galerie van Nederland

In het tweede weekend van april verandert Het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven even in de grootste en mooiste galerie van Nederland! Art Eindhoven komt weer langs bij Het Klokgebouw in 2022 op 9 en 10 april. De kunstbeurs is te bezichtigen tussen 11.00 uur en 17.30 uur.

Kijk op Art Eindhoven om je heen en geniet van de boeiendste kunstwerken van meer dan 100 geselecteerde kunstenaars in de oude industriële hallen van de oude Philips fabriek. Maak kennis met de kunstenaars zelf. Zij vertellen graag over hun passies, denkbeelden en werkwijzen achter hun gemaakte kunst.

Daarnaast is er plek om even een glaasje wijn, een frisdrankje of een kopje koffie of thee te drinken. Blader even door een kunstboek en geniet van de passende entourage.

 

Tickets
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Art Eindhoven. Bij de toegangskaart inbegrepen zit een catalogus (op tijdschriftformaat) waarin alle kunstenaars zichzelf presenteren met één of meer werken.

Zaterdagticket: €9,- (excl. kosten ticketgarantie)
Zondagticket: €9,- (excl. kosten ticketgarantie)

Om bezoekers te verspreiden over de dag, wordt verzocht bij de aanschaf van de tickets aan te geven in welke tijdsperiode je van plan bent te komen. Eenmaal binnen mag je natuurlijk zo lang blijven als je wilt.

 

Deelnemen
Art Eindhoven biedt toonaangevende, opkomende en eigenzinnige kunstenaars een podium. Aanmelden voor Art Eindhoven 2022 kan tot 2 januari 2022. Een vakjury selecteert uit de aanmeldingen welke kunstenaars hun werk mogen presenteren op de kunstbeurs. Meer informatie en aanmelden kan via de website van Art Eindhoven.