Resultaten
Terug
za 18 nov

Faster & Louder

Op zaterdag 17 maart 2018 is het Klokgebouw in Eindhoven het strijdtoneel voor een rock-'n-roll bacchanaal waar de vonken van afvliegen. Omdat rock-'n-roll nou eenmaal niet zo makkelijk uit het DNA te verwijderen is, besloot de ritmesectie van Peter Pan Speedrock dat het tijd werd voor een old-school rock-'n-roll feest, back to basics en met een vette knipoog naar hun eigen oude succesvolle Speedfest. De eerste bands worden vóór eind november bekend gemaakt. Dan begint ook direct de Early Bird ticketverkoop.

Bart en Bartman hebben in Code Rood Events (met o.a. De Rooie Jager in de gelederen) de partner gevonden om dit festival vorm te geven. Bands werden geboekt, koud bier werd besteld en goed eten werd getest.

Jarenlang lang speelde Peter Pan Speedrock de podia kapot. Grote triomfen werden behaald in binnen-en buitenland. Na 20 jaar was de koek helemaal op en besloten de vaandeldragers van de Nederlandse rock-'n-roll dat het mooi geweest was. Ieder van de drie bandleden ging z’n eigen weg. Zanger Piet ging bands produceren, bassist Bartman stortte zich op zijn art-design projecten en drummer Bart behaalde een zwarte band kung-fu en ging drumlessen geven.