Resultaten
Terug
di 12 mrt 2019

FeelGood Market 17 maart

Kom je ook de eerste lentekriebels halen op de FeelGood Market op zondag 17 maart? We staan dan zowel binnen als buiten in- en achter het klokgebouw. Met heel veel mooie, duurzame en aparte producten meestal aangeboden door de maker zelf!

Je kunt jezelf en je geliefden trakteren op allerlei lekkere hapjes vanuit vele werelddelen. Er is fijn terras zowel binnen als buiten met lekkere live-muziek en als het goed is een lekker zonnetje. De kinderen kunnen zich vermaken met knutsel en doe activiteiten. Je kunt een coachingsgesprek krijgen. Of persoonlijk advies krijgen voor je ( opstandige ) hond van de hondenluisteraar :-) en voor ontspanning kun je je lekker laten masseren. 

Dus kom gezellig, dan maken we er met z'n allen weer een fijn feestje van!

Datum: 17 maart 2019;
Waar : Ketelhuisplein, Strijp S Eindhoven
Tijden:   12:00-18:00
Prijs: gratis entree

Workshops en entertainment:

Raadpleeg een orakel, Gratis Kinder knutsel plein, Henna Art, Tai Chi, Coaching, Paranormaal gesprek, Hondenluisteraar, Voedingsadvies, Proeverijen, Demonstraties, Springkussen, Schminken, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Springkussen.

Live Muziek:

Samuel Jack UK: werd geboren in Londen en zijn muzikale opvoeding begon met de oude blues en soul platen van zijn vader en werd later gevormd door de gospel en groepszang waar hij mee in aanraking kwam tijdens zijn verblijf in Zuid-Afrika. Zijn bijzondere geluid, denk aan Sam Smith, Hozier en Sam Cooke, blijft niet onopgemerkt. Na in 2015 gevraagd te zijn het Avalon podium op Glastonbury te openen, werd Samuel’s muziek door onder meer BBC Introducing, BBC Radio 2, Graham Norton en KRCW Los Angeles opgepikt. Ook de Amerikaanse televisie kreeg lucht van de Britse singer-songwriter; zijn muziek was al te horen in Tv-shows als Nashville, Satisfaction, About A Boy, Grimm en Bull. Dit jaar staat Samuel wederom op Glastonbury en bracht hij zijn single Let It All Out uit, gevolgd door de ‘feel good’ single Mama Don’t Know Better.

Iris Penning: Iris Penning (1993) maakt Poëtische Pop. Ze stond meer dan duizend keer op de planken: in Paradiso, op Oerol, op theaterfestivals en in poppodia door heel Nederland en België, ze deelde het podium met Spinvis en bracht twee platen uit die lovend werden ontvangen door de muziekmedia. Ze is een echte doe-het-zelver, die bijvoorbeeld haar eigen merchandise tassen met de hand naait en bedrukt, en een lettertype maakte van haar handschrift.

“Spinvis knikt instemmend, Ramses Shaffy en Maarten van Roozendaal zien van bovenaf dat het goed is. Koesteren die plaat" – OOR

DJ Nick leBeat met FeelGood Music!