Resultaten
Terug
za 16 okt 2021

FeelGood Market editie Oktober verplaatst naar November

FeelGood Market editie Oktober verplaatst naar November

Op de FeelGood Market kun je je laten verrassen en relaxed, inspirerend en gezellig shoppen met het hele gezin. 21 november is het hopelijk weer zo ver. Na de afgelaste editie van 17 oktober door de gemeente kan het wel weer plaatsvinden in november. Kom je ook met je familie gezellig de bruisende markt in de herfst bezoeken?

In oktober kreeg de organisatie van FeelGood Market te horen dat de editie van oktober niet door mocht gaan van de gemeente. Vanwege DDW en de drukte die daar verwacht wordt, had de gemeente besloten om onze vergunning van 17 oktober in te trekken. We konden niks anders dan de editie af lassen…

Gelukkig kunnen we in november wel weer met z’n allen van de gezellige herfstkleuren- en sfeer genieten op de FeelGood Market. Kijk op de FeelGood Market om je heen tussen de duurzame, originele, inspirerende en met de hand gemaakte (streek)- producten. Geniet op de bruisende markt van de lekkere (bio) hapjes, drankjes en creatieve activiteiten. Doe een workshop, volg een demonstratie, wordt heerlijk gemasseerd of doe een activiteit samen met je kinderen. Geniet daarnaast van de leuke livemuziek, wordt verrast door het theater en de dansacts, of zak lekker relaxt weg op het zitzakken terras. Er is genoeg te doen voor heel het gezin!

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit ( voor het hele gezin) met heel veel mooie en originele producten, workshops( vooral veel voor kinderen), fijne live muziek en super veel lekkere en aparte ( bio) hapjes. De FeelGood Market geeft eigenzinnige designers en creatievelingen de gelegenheid om hun niet alledaagse creaties aan het publiek te tonen en als bezoeker hier op een laagdrempelige en gezellige manier mee in aanraking te laten komen. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten.

 

Info
Waar: Ketelhuisplein, Strijp S, 5617 AE Eindhoven
Wanneer: 21 November 2021 12:00-18:00 uur
Gratis entree!

De FeelGood Market vindt elke 3e zondag van de maand plaats (met uitzonderingen).