Resultaten
Terug
di 04 feb 2020

Feelgood Market februari

Op 16 februari gaat de FeelGood Market weer fris van start met een nieuw en FeelGood jaar.

We staan dan lekker warm en droog binnen, in het klokgebouw, met een gevarieerd aanbod mooie, originele en handgemaakte producten, streetfood, inspirerende workshops, fijne vibes, lekker chillen en goede live- muziek.

Live muziek:

Bjarke Ramsing Bjarke Ramsing had zijn muzikale opvoeding op het zuidelijke platteland van Denemarken. Hier vormde zich zijn eigen muzikale plateau geïnspireerd door oude Amerikaanse folk-, blues- en rootsmuziek. Jarenlang toerde hij door Europa en daarbuiten waar hij leefde van het spelen op straathoeken en in bars. Zijn muziek gaat van prachtige zachte folkballads met nette instrumentale arrangementen tot meer rauwe en vrolijke akoestische rockcomposities. in zijn teksten gaat hij meedogenloos op zoek naar het vuil van het moderne westerse leven, in een zoektocht naar een schoonheid. Bjarke brengt Live een zeldzame oprechtheid over, waardoor hij bij toeschouwers een geur achterlaat van iets dat nog rauw, ongepolijst en waarachtig is.

JUNELULY  Maurits  Vermeulen (27) en Frédérique Lambermont (22) hebben elkaar leren kennen door de muziek en vormen sinds april 2017 een akoestisch duo. Ze spelen ‘FeelGood’ (denk aan Jason Mraz, Jack Johnson, Beegees) en eigen geschreven  nummers. Hun nummerkeuze varieert van klein, gevoelig tot meerstemmige vrolijke klanken begeleid op akoestisch gitaar.

Workshops en entertainment:

Massage, Gratis Kinder knutsel plein, Henna art, Tai Chi, Voedingsadvies, Dromenvangers maken, proeverijen, demonstraties, Stoelmassage,  Gitaarles, Bouwen met bamboe, Springkussen

Waar: Klokgebouw, Klokgebouw 50,  Strijp S Eindhoven

Wanneer: 16 Februari 2020 12:00-18:00 uur

Gratis entree!

FeelGood Market staat voor het goede gevoel van mooie, eerlijke producten waarvoor niemand is uitgebuit. Producten gemaakt met aandacht en zorg; voor het product, de maker, de consument en de natuur.

FeelGood producten maken mooi en gezond. Ze zijn daarnaast hip, bruisend en inspirerend ‘and that’s why, they make you Feel Good’!

Met deze markt willen we de ouderwetse gezelligheid terugbrengen, opgepimpt met een flinke dosis vakantiesfeer, creativiteit, lekker eten, inspiratie en muzikaliteit. 

Everything to make you Feel Good! 

www.feelgoodmarket.nl

 

info@feelgoodmarket.nl

 

Like us on facebook!

 

https://www.facebook.com/FeelgoodMarket