Resultaten
Terug
di 12 mei 2020

Klokgebouw zoekt stagiair! (m/v)

 

 

Ben jij in deze uitdagende tijd op zoek naar een stage plek?

 

Een van de mooiste evenementenlocaties van het Zuiden is op zoek naar een stagiair evenementen vanaf september 2020 t/m januari 2021 creatief mee kan denken, liefst op HBO niveau, in een tijd waar alles anders is dan voorheen. Welke mogelijkheden liggen er met een 1,5 meter economie in de evenementen branche? Hoe implementeren we de nieuwe regels omtrent veiligheid?


Ben jij die student die zelfstandig, veelzijdig, opmerkzaam en enthousiast is? 

Dan bieden wij jou een kijkje in de keuken bij de organisatie van diverse evenementen, zoals concerten, festivals, dance- en business events, maar ook kleinschalige kunstprojecten, foto-exposities en theatervoorstellingen. Als stagiair krijg je de mogelijkheid om van begin tot eind te ervaren hoe evenementen in het Klokgebouw tot stand komen en zo alvast aan je netwerk te bouwen binnen de top van Nederland! Het is bij ons ook mogelijk om met een onderzoek af te studeren maar we verwachten wel daarnaast een hands-on mentaliteit bij de dagelijkse gang van zaken.

Als stagiair assisteer je bij de programmering van de evenementenhallen, ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de publiciteit van alle evenementen en ondersteun je het beheer tijdens de evenementen.

Profiel: Jonge mensen met levenservaring, een duidelijke affiniteit met de branche, die gedreven, leergierig, assertief en communicatief vaardig zijn, zelf werk zien en oppakken en natuurlijk aanvoelen hoe je met verschillende mensen om gaat.

Ben jij die veelzijdige persoon die we zoeken? Stuur dan een mailtje met jouw CV naar info@klokch.nl waarin jij jezelf voorstelt en je motivatie toelicht. Je kan je tot 24 mei 2020 aanmelden, daarna gaan we de gesprekken inplannen!

 

Wat voorgaande stagiaires zeggen:
“Hele leuke tijd gehad, veel geleerd en van alles gedaan. Jan betrekt je overal bij en laat je erg vrij, maar verwacht ook dat je secuur bent, zelf werk ziet en dit ook oppakt.” – Nicole

“Klokgebouw is een fijne plek om in aanraking te komen met het evenementen wereldje, alle soorten evenementen komen hier voorbij.” - Stefan

“Bij het Klokgebouw heb ik een ontzettend leuk én leerzaam halfjaar gehad! Ik heb allerlei soorten evenementen van dichtbij mogen meemaken en hier veel ervaring opgedaan. Met Jan op kantoor was een gezellige en leerzame periode in mijn studententijd!” - Stijn