Resultaten
Terug
do 11 apr 2019

Klokgebouw zoekt stagiair(e)!

‼️STAGIAIR(E) GEZOCHT!‼️

Een van de mooiste evenementenlocaties van het Zuiden is per september 2019 op zoek naar een stagiair(e), dit is je kans!

 

Het Klokgebouw is op zoek naar een stagiair(e) Evenementen.
Wij zoeken iemand die volwassen, veelzijdig, zelfstandig en enthousiast is. Het is mogelijk om met een onderzoek af te studeren, maar we vinden het ook belangrijk dat je ook je handen uit de mouwen wil steken en graag mee wilt werken.

Wij bieden jou een kijkje in de keuken bij de organisatie van evenementen. Hierbij hebben we het over de top van Nederland als het gaat om de organisatie van concerten, festivals en business events, maar ook kleinschalige kunstprojecten, foto-exposities en theatervoorstellingen komen voorbij. Als stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om van al deze partijen van A tot Z te zien hoe de evenementen in het Klokgebouw tot stand komen en dat is natuurlijk ook goed voor je netwerk!

Als stagiair(e) assisteer je bij de programmering van de evenementenhallen, ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de publiciteit van alle evenementen en ondersteun je bij het beheer van de evenementenhallen.

Wij hechten niet zoveel waarde aan een specifieke (mbo of hbo) opleiding, maar des te meer aan persoonlijke kwaliteiten. We houden van jonge mensen met levenservaring, die gedreven, leergierig, assertief en communicatief zijn. Je moet zelf werk zien en dit ook oppakken en natuurlijk aanvoelen hoe je met verschillende mensen om kunt gaan.

Ben jij die veelzijdige persoon die we zoeken? Stuur dan een mailtje naar info@klokch.nl waarin jij jezelf voorstelt, je motivatie toelicht en een CV meestuurt. Je kan je tot 1 mei aanmelden, daarna gaan we de gesprekken inplannen!

Oh ja en als je nog benieuwd bent naar ervaringen van oud stagiaires:
“Hele leuke tijd gehad, veel geleerd en van alles gedaan. Jan betrekt je overal bij en laat je erg vrij, maar verwacht ook dat je secuur bent, zelf werk ziet en dit ook oppakt.” – Nicole

“Klokgebouw is een fijne plek om in aanraking te komen met het evenementen wereldje, alle soorten evenementen komen hier voorbij.” - Stefan

“Bij het Klokgebouw heb ik een ontzettend leuk én leerzaam halfjaar gehad! Ik heb allerlei soorten evenementen van dichtbij mogen meemaken en hier veel ervaring opgedaan. Met Jan op kantoor was een gezellige en leerzame periode in mijn studententijd!” - Stijn