Resultaten
Terug
do 22 apr 2021

Klokgebouw zoekt stagiair(e)!

Klokgebouw zoekt stagiair(e)!

Het Klokgebouw is op zoek naar een stagiair(e) Evenementen voor de periode augustus 2021 t/m begin januari 2022. De voorkeur gaat uit naar een hbo-student.

Wij bieden jou een kijkje in de keuken bij de organisatie van evenementen, de top van Nederland als het gaat om de organisatie van concerten, festivals en business events maar ook kleinschalige kunstprojecten, foto-exposities en theatervoorstellingen komen voorbij. Als stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om van al deze partijen van A tot Z te zien hoe de evenementen in het Klokgebouw tot stand komen en je bent in staat je netwerk met eerder genoemde partijen uit te breiden. Het heeft dankzij de COVID-19 maatregelen allemaal even stilgelegen maar ondertussen komt alles weer op gang. Jij kan dus meewerken aan een knallende start!

Als stagiair(e) assisteer je bij de programmering van de evenementenhallen, ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en verzorging van de publiciteit van alle evenementen en assisteer je het beheer van de evenementenhallen. Daarnaast heb je veel mogelijkheden om initiatieven te nemen en meer aandacht te besteden aan de onderdelen die jij interessant vindt. Hiernaast beheren wij ook het Ketelhuisplein waardoor de evenementen daar ook via ons lopen.

Wij zoeken iemand die:

  1. - Relaxed blijft onder druk, flexibel is en communicatief sterk
  2. - Nauwkeurig kan werken en de kern uit een verhaal kan halen
  3. - Gemotiveerd en enthousiast is over de industrie
  4. - Een brede culturele interesse heeft
  5. - Zelfstandig kan werken en niet bang is om actie te ondernemen

 

De richtlijn voor de stageperiode is van augustus 2021 t/m begin januari 2022.  Reageren kan tot 11 mei.
Stuur een mailtje naar info@klokch.nl waarin jij jezelf voorstelt, jouw motivatie geeft en jouw CV toevoegt als jij denkt dat jij het in je hebt om de nieuwe stagiair(e) te worden.