Resultaten
Terug
wo 09 aug

Het Peace Culture Festival komt naar het Klokgebouw

The Art of Living proudly presents.. The most happening event of the year in Eindhoven, will bring waves of happiness, peace and connectivity to all.

Het Peace Culture Festival brengt geluk, vrede en connectiviteit voor iedereen en is een festival dat erop gericht is om mensen uit diverse culturele achtergronden, zowel de lokale bevolking als de internationale gemeenschap, samen te brengen onder een paraplu ter bevordering van vrede en welzijn. Het zal mensen hart tot hart koppelen.

Het PCF illustreet vrede door middel van (1) Sociale / gemeenschapsactiviteiten, (2) Wetenschap en technologie, (3) Spiritualiteit, (4) Ethiek en (5) Kunst en muziek door acties van kunstenaars uit verschillende culturele achtergronden te betrekken; Discussies over vrede met vertegenwoordigers van politieke, kunst- en maatschappelijke organisaties; Yoga; spirituele & geluk workshops; Muziek en eten.

We werken samen met het stadskantoor, het Vredesbureau Eindhoven en het Bureau voor mondiale bewustzijn. Wij verwelkomen heel graag scholen, culturele groepen, bedrijven en organisaties, restaurants en voedselliefhebbers en individuen om zich aan te melden, op stage en vrijwilliger te zijn in dit festival. Het is een festival voor iedereen!

We zullen een sfeer creëren om positieve en respectvolle dialoog te bevorderen om elkaar te onderscheiden en overeenkomsten te onderscheiden. Wij bieden concrete acties die we allemaal in onze eigen gemeenschappen kunnen nemen om vrede in onze eigen wijken te creëren, motiveren en exponentieel uitbreiden, die uiteindelijk verder uitbreiden naar andere delen van de wereld.

De toegan is gratis, en op basis van donatie voor humanitaire projecten. Wilt u meedoen of betrokken worden? Neem contact met ons op!

Eventpage: www.facebook.com
Gratis tickets: eventbrite