Resultaten
Terug
do 26 apr 2018

Stagiair(e) gezocht

STAGIAIR(E) GEZOCHT!

Het Klokgebouw is op zoek naar een stagiair(e) Evenementen. Wij zoeken iemand die gemotiveerd, zelfstandig en enthousiast is.

Wij bieden jou een kijkje in de keuken bij de organisatie van evenementen, de top van Nederland als het gaat om de organisatie van dance, concerten, festivals, en business events maar ook kleinschalige kunstprojecten, exposities en theatervoorstellingen komen voorbij. Als stagiair(e) krijg je de mogelijkheid om van al deze partijen van A tot Z te zien hoe de evenementen in het Klokgebouw tot stand komen en je bent in staat je netwerk met eerder genoemde partijen uit te breiden.

Als stagiair(e) assisteer je bij de programmering van de evenementenhallen, ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en verzorging van de publiciteit van alle evenementen en assisteer je m.b.t. het beheer van de evenementenhallen.

De stageperiode loopt van september 2018 tot half januari 2019. Reageren kan tot en met 30 april.
Stuur een mailtje naar info@klokch.nl waarin jij jezelf voorstelt, jouw motivatie geeft en jouw CV toevoegt als jij denkt dat jij het in je hebt om onze nieuwe stagiair(e) te worden.