Resultaten
Terug
do 24 nov

Steun een goed doel met de Heppie newyear bootcamp

Op zondag 8 januari 2017 wordt de Heppie newyear bootcamp in het Klokgebouw georganiseerd, een bootcamp voor het goede doel.

Door middel van de Heppie newyear bootcamp wordt geld ingezameld voor Stichting Heppie en Stichting Het Vergeten Kind. Schrijf je in en doneer!

Kaartjes

POWERWOMAN | Ben jij die powerwoman? Koop een kaartje voor €15,00

2 BUDDIES | Wil jij samen met je BFF komen? Dat kan! Koop een kaartje voor €25,00

DREAMTEAM | Zijn jullie een team van 6 meiden? Koop een dreamteamkaartje voor €60,00

V.I.P. | Ben jij een powerwoman én wil jij een goodiebag ontvangen? Let op, beperkt aantal kaarten. Koop een V.I.P. kaartje voor €17,00

Inschrijven
Inschrijven kan door de waarde van je kaartje(s) over te maken naar NL71RABO0313860416 ten name van S. Pennings. Zet in de omschrijving van de overboeking je e-mailadres, het soort kaartjes en het aantal kaartjes dat je wilt hebben. Wanneer je geen bevestiging hebt gekregen, kun je een mailtje sturen naar heppienewyearbootcamp@gmail.com.

Doneren
Doneren kan ook door geld over te maken naar NL71RABO0313860416 ten name van S. Pennings. Elke donatie wordt enorm gewaardeerd! Groot of klein, elke bijdrage helpt om kinderen weer te laten lachen.

Programma

Stichting Heppie
Stichting Heppie maakt kinderen blij. En dat is nodig, want ook in Nederland zijn er duizenden kinderen voor wie het niet meezit. Bijvoorbeeld omdat ze opgroeien in armoede, niet meer thuis kunnen wonen of een stoornis hebben als ADHD of ASS. Heppie organiseert voor hen vakanties en weekenden waarin alles draait om samen spelen, plezier maken en positieve aandacht. Want voor Heppie staat een ding voorop: Ieder kind verdient aandacht.

Stichting Het Vergeten Kind
Stichting Het Vergeten Kind zet zich in om het leven van kinderen met een slechte thuissituatie of moeilijke jeugd te verbeteren en kindvriendelijk te maken. Door met een gevarieerde activatietour langs de opvang te gaan. En door de vergeten kinderen ‘zichtbaar' te maken bij het Nederlandse publiek en samen te werken met belangrijke jeugdzorg-stakeholders om hun situatie duurzaam te verbeteren.

Het is belangrijk voor Het Vergeten Kind dat alle kinderen in de opvang een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden in een veilige en fijne leefomgeving, met de juiste (specialistische) begeleiding en met de activiteiten en ontwikkelingsmogelijkheden die passen bij hun leeftijd. Dit geldt ook voor de kinderen in Nederland die dagelijks nog moeten verblijven in een onveilige en/of instabiele thuissituatie, gezien worden en de juiste zorg, behandeling en toekomstperspectieven krijgen.

Website
Kijk voor meer informatie op Heppienewyearbootcamp.